Nou canal de Telegram de centre

Des del CEIP San Clemente ens estem cenyint als canals de comunicació autoritzats per la Conselleria (aquesta web i WebFamilia). Per això, i a causa de l’alta taxa de famílies que ja són usuàries del sistema WebFamilia (un 99%), s’eliminaran els canals Telegram de les classes el pròxim 1 d’octubre.

Per a aquelles comunicacions de classe o susceptibles de tractar dades personals s’utilitzarà l’eina WebFamilia (tens tota la informació sobre aquesta eina fent clic ací), que permet comunicar-vos les novetats del centre, de la classe i, a nivell personal, de cada estudiant, així com també permet a les famílies posar-vos en contacte amb el centre i els docents que imparteixen classe als vostres fills/es.

No obstant això, per a aquelles comunicacions més generals o que requerisquen d’una difusió més urgent que la proporcionada per WebFamilia s’utilitzarà, a més de WebFamilia, el nou canal oficial i únic de Telegram del CEIP San Clemente de Sedaví. Aquest canal estarà dedicat exclusivament a proporcionar informació general i/o comunicacions urgents, així com de les novetats de la pàgina web. Podeu unir-vos a aquest nou canal fent clic en la següent imatge:

Volem emfatitzar que en aquest canal de Telegram no es publicaran dades personals de cap estudiant ni membre del personal. El seu principal objectiu és mantindre a tots informats de manera efectiva i oportuna sobre tot el que esdevé en el nostre col·legi, sense comprometre la privacitat de ningú (per a comunicacions privades s’usarà WebFamilia).