Treballem el llibre El barri de colors

Durant aquestes setmanes, les classes de 4t A i 4t B de Primària hem fet un treball sobre el llibre “El barri de colors” de l’escriptora Mar Hontangas i que està il·lustrat per l’artista gràfica Lucía Morales. Aquest llibre, que consta de 20 poemes curts il·lustrats és, en realitat, un conte per a normalitzar i visibilitzar els diversos tipus de família. A través de les diferents cases d’aquest barri tan especial anem coneixent la vida dels seus habitants. Vint famílies que ens recorden que el normal és ser diferent.

En la realització d’aquest treball hem obert un espai a la reflexió amb els/les alumnes en el qual aquests s’han implicat molt i han gaudit amb la seua lectura i la seua transmissió. De fet, ho hem pogut representar en les classes d’Infantil de 4 i 5 anys i han gaudit molt també.

Per a finalitzar, i perquè les famílias pugueu gaudir també d’aquest llibre, us hem preparat aquests videos en el qual us vam mostrar el treball realitzat.

Ací teniu el video de la classe de 4t A, de la tutora Ana
Video de la classe de 4t A
I ací teniu el video de la classe de 4t B, de la tutora Amparo
Video de la classe de 4t B
I, com no, un agraïment especial a Ester, la nostra productora particular, per l'edició d'aquests meravellosos videos Gràcies!