NOVETATS INICI DE CURS 2023-2024

Informació rellevant de cara al pròxim curs escolar 2023-2024:

  • Llibres de text. Les llibreries del poble que aquest curs s’han oferit a donar el servei ja tenen els llistats i podeu passar per fer la vostra comanda. Podeu fer la comanda en el poble o on cregueu convenient. Teniu més informació i el llistat complet de llibres disponible a la nostra pàgina web: https://portal.edu.gva.es/ceipramonesteve/llibres-de-text
  • La resta de materials escolars que demana cada tutoria, especialistes, etc. s’actualitzarà en setembre, amb la incorporació del professorat nou. De nou, estarà a la nostra pàgina web.
  • Alumnat participant del banc de llibres de 1r i 2n – Xec llibre. De moment la Conselleria no ens permet generar els xec-llibre per valor de 160. Si fora possible abans d’acabar el mes de juliol vos avisarem ràpidament, i si no potser ara serà en setembre. Vos mantindrem informats. De qualsevol forma vos recomanem que passeu per les llibreries i feu la vostra comanda igualment.
  • Alumnat participant del banc de llibres de 3r fins a 6é. Amb el canvi de llei (LOMLOE), s’han demanat llibres nous o reposicions que vindran al centre en setembre. Els primers dies de setembre vos avisarem per poder passar i recollir el vostre lot dels llibres que formen part del banc. La resta, quaderns o llibres fungibles, ja podeu passar també per les llibreries a fer la vostra comanda.

Com sempre, vos demanem que estigueu atents a la nostra pàgina on anirem publicant i actualitzant tota la informació necessària, també a la Web Família per estar al corrent dels nostres comunicats.

Salutacions.