Benvinguts i benvingudes al nou espai web del
CEIP RAMON ESTEVE!
NOVETATS
- ELS EFECTES DE LA DANA: LA NOSTRA AJUDA PER AL CEIP ORBA
AJUDA AL CEIP ORBA D’ALFAFAR
Els efectes provocats per la DANA que va impactar greument en part del territori de la Comunitat Valenciana, s’han traduït en moltes poblacions en la destrucció total o parcial de molts centres educatius. Des del CEIP Ramon Esteve, i transcorreguts uns dies en el que les tasques principals es centraven en ajuda de primera necessitat, hem volgut contactar directament en algun d’estos centres de la zona principalment afectada. En concret hem pogut parlar directament amb el CEIP Orba, de la població d’Alfafar. El seu equip directiu, amb tota la pena del món, ens contava que el centre està destruït en gran part i amb pràcticament res al seu interior que es puga fer servir. A hores d’ara encara no saben si el mateix edifici podrà ser reparat o inclús s’haurà de fer de nou.
EL CEIP ORBA ABANS DEL 29 D’OCTUBRE:
EL CEIP ORBA ARA:
Actualment els prop dels seus 280 xiquets i xiquetes, han començat de nou les classes acollits en altres de la seua zona. Ens han contat que una vegada abastits d’altres productes de neteja o higiene, el que més necessiten és aquell material individual que tots els xiquets i xiquetes han perdut, tant al centre com a casa. L’administració anirà reconstruint i dotant de material comú, però allò que a cada xiquet i xiqueta se li ha emportat la riuada és el que les famílies i els propis centres no poden suplir, almenys de forma immediata. És per això, que necessiten ajuda en aquest sentit. Per aquest motiu, l’ajuda que anem a oferir a aquest centre d’infantil i primària és d’aquell material individual que poden aprofitar cada xiquet i xiqueta: tisores, barretes de pegament, llibretes, etc.
Els dos equips directius, el del nostre centre i el del CEIP Orba, hem coordinat les necessitats que com a famílies podeu aportar, sempre de forma voluntària i sense compromís. Tot el que s’envie quan siga el moment de poder utilitzar-lo, serà repartit directament entre l’alumnat d’aquell centre.
Amb açò, hem classificat el material que podem recollir per grups de la següent forma:
Infantil 3 i 5 anys: 1 pack amb plastilina de diversos colors. Exemples:
Infantil 4 anys: 1 pack amb accessoris per a jugar amb plastilina. Exemples:
1r de primària: 1 llibre de lectura adequat a les edats de 6-7 anys. Exemples:
2n de primària: 1 estoig buit amb dos o tres compartiments. Exemples:
3r de primària: 3 llibretes grans (1 de quadres, 1 d’una ratlla, 1 de dues ratlles). Exemples:
4t de primària: 1 tisora escolar, més 1 barreta de pegament, més 1 caixeta de 12 o 24 colors Plastidecor. Exemples:
5é de primària: 1 flauta dolça (de plàstic Hohner). Exemples:
6é de primària: 1 pack de temperes líquides amb dos pinzells. Exemples:
De nou, aquestes aportacions són totalment voluntàries, i al mateix temps, si alguna família vol aportar més material del que en principi pertoca, pot fer-ho sense problema.
Els vostres fills i filles poden dur aquests materials a partir de hui al seu tutor/a, i FINS EL DIJOUS DIA 21 DE NOVEMBRE.
En altres ocasions hem demostrat la nostra capacitat d’empatia i solidaritat en situacions complicades, estem segurs que aquesta vegada també serà així!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
El Claustre de Mestres del CEIP Ramon Esteve.
- CONCURS POSTALS DE NADAL
L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DEL DUC CONVOCA EL TRADICIONAL CONCURS DE POSTALS DE NADAL
- Premis Extraordinaris
Premis Extraordinaris de Primària Curs 2023-2024
Ahir dijous 17 d’octubre vam tindre el plaer de rebre als nostres ja, exalumnes de primària, Carles Gomar Cortell, María García Ferrer i Pau Miñana Martínez, acompanyats per les seues famílies, per tal de celebrar amb ells els respectius Premis Extraordinaris de Primària atorgats per la Direcció General d’Ordenació Educativa i Política Lingüística pels seus immillorables resultats durant aquesta etapa i que van finalitzar al nostre centre el passat curs 2023-2024. En l’acte, vam fer entrega dels detalls que com cada any entreguem de part de tota la nostra comunitat educativa i que l’AMPA subvenciona (mil gràcies, com sempre). ENHORABONA A TOTS I TOTES. Esperem repetir aquests actes cada curs!
- CELEBRACIÓ DEL NOU D’OCTUBRE
DIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Avui hem celebrat la festivitat del 9 d’octubre, el dia de la Comunitat Valenciana. Aquest any hem dedicat les nostres activitats a recordar a l’escriptor Vicent Andrés Estellés i després de llegir un manifest per la nostra llengua, també hem recitat conjuntament alguns dels seus versos més coneguts i cantat tots junts una cançó.
Visca la festa dels valencians i valencianes!
- ESCOLA DE FAMÍLIES
ESCOLA DE FAMÍLIES
Estimades famílies,
des de l’Ajuntament de la Pobla del Duc i La Mancomunitat Porta de la Vall, ens fan arribar informació sobre una sèrie d’activitats al voltant de l’Escola de Famílies. Unes sessions que es duran a terme al Centre Cívic-Auditori sobre el comportament dels nostres fills i filles, les pors infantils, conflictes entre germans, com gestionar la ira, exposició a les pantalles o l’educació afectiva/sexual en la família.
Si esteu interessats, podeu enviar un correu electrònic a ‘escolesdefamilies@gmail.com’, indicant el vostre nom, cognoms i el curs del vostre fill/a. Comença el 30 de setembre i a la nostra pàgina web teniu tota la planificació:
Salutacions,
- MENCIÓ D’HONOR 2023-2024 i PREMIS EXTRAORDINARIS
MENCIÓ D’HONOR DEL CURS 2023-2024 PER a Tyler Sempere Jackson i PROPOSTES PER A PREMI EXTRAORDINARI 2023-2024
El passat dijous 11 de juliol vam fer el nostre reconeixement i entrega del detall recordatori de la menció d’honor atorgada per l’Equip Docent del CEIP Ramon Esteve, en reconeixement del seu esforç i resultats acadèmics al finalitzar l’etapa d’Educació Primària, a l’alumne TYLER SEMPERE JACKSON.
Per altra part, en sessió de reunió del Consell Escolar, la direcció del centre va informar de la proposta realitzada també aquest curs per a l’obtenció del PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA, que com cada any convoca la Conselleria d’Educació, Universitat i Ocupació, als alumnes PAU MIÑANA MARTINEZ, CARLES GOMAR CORTELL I MARIA GARCÍA FERRER. Tots tres eren candidats a la proposta per haver superat el tercer cicle d’Educació amb una nota mitjana suficient, atenent als requisits de la convocatòria. Esperem que en uns mesos, la Conselleria ens confirme els tres premis.
A l’acte van acudir membres del Consell Escolar, representants de l’AMPA i de l’Ajuntament, mestres i familiars de Tyler. Des del centre volem agrair la col·laboració, com sempre, de l’AMPA la qual subvenciona sempre els detalls entregats. També donar l’enhorabona als nostres dos alumnes pels premis i sobretot pel seu esforç i el de les seues famílies en aconseguir-ho.
Ara sols queda seguir pel mateix camí, ENHORABONA!
- EIXIDA 3r i 4t
EXCURSIÓ A LES ALCUSSES, MOIXENT
El dimecres passat les classes de 3r i 4t anàrem d’excursió a les Alcusses, Moixent, on vam passar una nit. Va ser una experiència fantàstica per acabar aquest curs. Ací us deixem algunes imatges d’alguns moments viscuts.
- Xarrada sexualitat
PARLEM DE SEXUALITAT AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES
Xarrada organitzada pel CEIP Ramon Esteve, oberta a tot el públic i dirigida principalment a les famílies amb alumnat d’INFANTIL i PRIMÀRIA.
Els xiquets i xiquetes en edat infantil, poden començar a mostrar interès envers la sexualitat bàsica, tant la pròpia com la del sexe oposat. També és possible que es toquen els genitals, i fins i tot que mostren interès pels genitals d’altres xiquets o xiquetes. Aquests són els senyals d’un interès normal. Tot i això, és important que ells aprenguen què és correcte i què no. Per altra banda, i a mesura que van fent-se més majors, els xiquets i xiquetes aniran passant per molts canvis que els preparen per a la pubertat. Ser sexualment responsables és una de les lliçons més importants que nosaltres els podrem ensenyar.
En aquesta xarrada, Estrella Ortiz Penadés (orientadora educativa), ens ampliarà la nostra visió sobre aquests temes que a tots ens toca de prop d’una manera o una altra, i també ens donarà unes pautes de com actuar amb els nostres fills i filles.
La xarrada serà el pròxim dimecres dia 8 de maig a les 19:00 h. a l’aula de música, en l’edifici de primària del nostre centre. Vos esperem!
- Olimpíades esportives
Olimpíades d’atletisme
El dimarts 26 de març els alumnes de 4t, 5é i 6é vàrem celebrar unes olimpíades d’atletisme com a activitat final de la situació d’aprenentatge de SOM ATLETES!!, on vàrem competir en les disciplines de llançaments, salts i carreres. Pel que fa als llançaments, vàrem tindre proves de llançament de pes, de javelina, disc i martell. En salts, competírem en salt vertical i de longitud. I finalment, en carreres vàrem fer resistència 400m, 60m velocitat, relleus 4x100m i 60m tanques. A la fi, un dia ple d’activitats esportives on ens ho vàrem passar genial.
- Dia Mundial del síndrome de Down 2024
Hi ha més coses que ens fan iguals, que les que ens diferencien!
Demà 21 de març es celebra el Dia Mundial del síndrome de Down. Al centre, volemcommemorar aquest dia tan especial també per a nosaltres. D’aquesta forma, vos convidem a vindre a l’escola amb un calcetí de cada manera per unir-nos a aquesta celebració d’una forma original i divertida. Perquè hi ha més coses que ens fan iguals, que les que ens diferencien!
- Campanya de recollida de material escolar
Material escolar i bibliogràfic per a HISPANOAMÈRICA
Campanya de recollida de material escolar i bibliogràfic per a HISPANOAMÈRICA. Els xiquets i xiquetes de l’escola poden col•laborar en aquesta iniciativa solidària aportant allò que tinguen a casa i que no utilitzen, FINS EL 27 DE MARÇ. Les aportacions poder ser de material de papereria bàsic com llibretes, carpetes, bolígrafs, llapis, retoladors, colors, maquinetes de fer punta, gomes d’esborrar, regles, llibres… Es demana, en el cas de donar material ja usat, que estiga en bon estat de conservació i encara amb vida útil per davant. Els mateixos xiquets i xiquetes que col·laboren aportant alguna cosa de material, el distribuïxen als espais que hem habilitat a l’edifici de primària.
Per a més informació:
www.padrejuan.org
- Dia de la dona
8 DE MARÇ, CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA
Com cada 8 de març, els nostres alumnes d’infantil i primària dediquen un temps i uns dies per commemorar aquesta data tan significativa i treballar a les aules sobre la figura de la dona al llarg del temps i hui en dia. En infantil els més menuts han treballat el conte Daniela Pirata i han fet el mural més important de la nostra vida!!!
Vos deixem algunes imatges de les activitats dutes a terme.
- Projecte de la Prehistòria
LA PREHISTÒRIA AL SEGON CICLE!
Els alumnes de 3r i 4t hem estat treballant el projecte de la Prehistòria. Ha estat un treball molt interessant on els propis alumnes han sigut els encarregats d,ensenyar als companys/es com era la vida durant les 3 etapes que componen la Prehistòria. El projecte ha finalitzat amb la visita al MARQ (Museu Arqueològic) d’Alacant on vam poder veure una exposició i fer un taller sobre aquest període.
- Tallers d’animació lectora
ELS TALLERS A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL!
Tot l’alumnat del CEIP Ramon Esteve, des dels més menuts fins els més grans, han gaudit dels tallers d’animació lectora que han tingut lloc els dimarts i dijous al llarg del primer i segon trimestre en la Biblioteca Municipal de La Pobla del Duc de la mà de Cruz Ferrer. Amb el seu bon saber fer, Cruz ha aconseguit dur a terme unes sessions molt dinàmiques, amb diferents propostes: dramatitzacions, escape rooms, conta contes, manualitats, etc. Els beneficis d’aquesta activitat en són molts: fomenten la imaginació i la creativitat, estimulen el llenguatge, promocionen valors i s’estableixen vincles afectius amb diferents persones de la comunitat educativa. A més a més es donen a conéixer propostes culturals molts enriquidores, i tot ha açò ha tingut lloc en un clima positiu, amable i lúdic. Moltes gràcies a Cruz per la seua magnífica tasca i a l’Ajuntament de La Pobla del Duc per aquesta iniciativa!
- PREMIS EXTRAORDINARIS DE PRIMÀRIA 2021-2022
ENTREGA DEL PREMI EXTRAORDINARI DE PRIMÀRIA A CLARA GARCIA FERRER
El passat dimarts 27 de febrer es van fer entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat d’educació primària corresponent a la convocatòria de l’any acadèmic 2021-2022. En aquell curs, la nostra alumna Clara Garcia Ferrer va poder optar a la convocatòria de la Conselleria d’Educació gràcies a les seues altes qualificacions obtingudes durant els cursos de cinquè i sisè de primària i que va finalitzar al nostre centre.
A l’acte, celebrat a l’Auditori de Torrent, van assistir tots els i les alumnes de la província de València que van ser premiats aquell curs i en el que van rebre el diploma acreditatiu del premi. ENHORABONA A CLARA I LA SEUA FAMÍLIA! Toca continuar de la mateixa forma ;).
- CARNESTOLTES 2024
Carnestoltes al CEIP RAMON ESTEVE 2024. Dilluns 12 de febrer de 2024
UN MÓN DE CIRC!
- CARNESTOLTES 2024
RECORREGUT DE LA DESFILADA 2024
- Eixida: ESCOLETA MUNICIPAL, 15:15 h.
- Recollida alumnat CEIP RAMON ESTEVE, 15:30 h.
- CENTRE SOCIAL (sense parada)
- Arribada: PATI DEL CEIP RAMON ESTEVE, 16: 30 aprox.
- Dia de l’arbre 2024
Hui hem plantat carrasques i pins!
Hui dimarts hem passat el matí plantant 50 pinets i 50 carrasques que han sigut donats per la Generalitat Valenciana i gràcies a les gestions de Salva Miñana i l’Ajuntament de La Pobla del Duc. De la mà dels treballadors de l’Ajuntament, hem aprés també com plantar-les correctament, com cuidar-les i ara sols queda esperar que es facen ben grans. Des del CEIP Ramon Esteve agraïm a tots els que han col·laborat en aquesta iniciativa perquè els nostres xiquets i xiquetes s’ho han passat molt bé!
- DIA DE L’ARBRE 2024
Celebrem el DIA DE L’ARBRE amb el lema
‘Repoblem el nostre pati’
Hui 31 de gener de 2024 hem celebrat el Dia de l’Arbre. Aquest curs hem volgut celebrar aquest dia amb un lema que recollira el que hem estat fent aquests dies i sobretot el dia de hui: REPOBLEM EL NOSTRE PATI. Hem realitzat un mural, plantat unes llavors de flors que durem a casa i ens hem juntat al patí de la nostra escola per celebrar realitzar una activitat conjunta, infantil i primària.
Els arbres són de gran importància per al nostre planeta Terra, ja que no sols purifiquen l’aire, també purifiquen el nostre cor. Res gran hem d’esperar d’un lloc on no hi ha arbres. Feliços, forts i triomfadors són els pobles que naixen envoltats de boscos i gaudixen de les carícies de la seua ombra i de l’aliment dels seus fruits. Hui, baix el lema «Repoblem el nostre pati», hem plantat una MORERA.
Per què una morera? Es preguntareu… Juanjo, el treballador de l’ajuntament que solia vindre a tindre cura de les nostres plantes, dels arbres i hort, ens va deixar fa uns mesos, de forma sobtada. Ell, un dia, mentre tallava la gespa on estem ara va dir:
– Ací necessiteu més ombra! Quan siga la temporada vos plantaré una morera.
La temporada ha arribat, però ell ja no ens la pot plantar. Per això hem sigut nosaltres, els xiquets i xiquetes de l’escola els que ho hem fet per ell i sempre tindrem amb nosaltres l’ombra de la ‘morera de Juanjo‘.
El pròxim dimarts conclourem totes aquestes activitats, plantant carrasques i pins en un dels terrenys propers al poble i al nostre centre. Volem agraïr-li a l’Ajuntament, a Salva Miñana per aconseguir-nos les carrasques i el pins, i sobretot a Salva, amic i company de feina de Juanjo que com ell, sempre el tenim per ací per ajudar-nos en el que faça falta.
Una dada històrica curiosa de les moreres: en temps mossàrabs i medievals se li atribuïen a aquest arbre propietats màgiques i protectores. Per això es plantaven al voltant de les esglésies que anaven construint a partir del segle IX, a mesura que avançava la reconquesta i repoblació de la península. Siga per aquest motiu o no, segur que la ‘morera de Juanjo’ ens aportarà les mateixes propietats i … tota l’ombra que ell volia.
Compteu els arbres d’un país i podreu llegir el seu futur.
Feliç dia de l’arbre!
- ARRIBA LA MÚSICA
2004-2024: 20 anys de la publicació de la nostra cançó.
L’any 2002 el CEIP Ramon Esteve es presentava al Concurs de Creació Musical organitzat per CMdeMC-Supermúsics (Club Super 3-Barcelona), on vam resultar guanyadors juntament amb altres 13 cançons de diferents centres de tot arreu, entre un total de 354 cançons presentades. La nostra era l’única que va ser seleccionada de la Comunitat Valenciana i va ser una enorme alegria aquell curs del 2002-2003. Poc després, en 2004, es va publicar el LLibre-CD Supermúsics 7, amb totes les cançons guanyadores i els nostres alumnes d’aquell moment van poder gaudir de l’experiència de realitzar una gravació en un estudi professional amb una producció i edició ben cuidada. Aquells xiquets i xiquetes, 20 anys després, hui s’han convertit en homes i dones que segur guarden en la memòria aquella meravellosa i inoblidable vivència.
La nostra cançó, ARRIBA LA MÚSICA, va nàixer d’uns xiquets i xiquetes somiadors i somiadores que imaginaven un món en pau. 20 anys després, com tots i totes sabem, desgraciadament, encara queda molt per fer…. Però entre tots i totes ho aconseguirem: allunyem l’odi i aprenguem mil-i-una històries noves. Amb la música, també pot arribar la pau. Podeu conèixer un poc més aquesta gravació i escoltar la nostra cançó ACÍ >>.
- CD: ARRIBA LA MÚSICA
El nostre primer CD
cançons de tota una vida cantades per xiquets (2003)
En 2003 ens embarcaven en l’aventura d’enregistrar un CD fet per nosaltres, amb els nostres mitjans, amb cançons conegudes per tots i per totes, els més xicotets i els més majors. Un esforç molt gran en aquella època per la complexitat de realitzar un projecte així i més tenint en compte que les condicions eren molt limitades. Aquell any fèiem les classes en l’escola prefabricada que ens van instal·lar al camp de futbol de La Pobla del Duc mentre feien tota la reforma del centre. Les llarguíssimes sessions de preparació i gravació les vam fer allí mateix. Podeu imaginar-se totes les dificultats que vam tindre que passar… Dificultats que no van fer que l’esforç i sobretot la il·lusió d’aquells xiquets i xiquetes, pogueren aconseguir que la música d’aquestes cançons interpretades per ells, resulte sempre un entranyable record dels anys viscuts en la nostra escola, en l’escola de tots i totes. Hem volgut recuperar i digitalitzar aquest projecte per a que tots i totes pugueu disfrutar d’ell sempre que vullgueu. Ací podeu escoltar complet tot el CD >>
- FIRETA DEL LLIBRE
PRIMERA FIRETA DEL LLIBRE DEL CEIP RAMON ESTEVE
DIVENDRES DIA 12 de gener, en col·laboració amb “Educiona i Rescata un Llibre”:
- Al llarg de la jornada l’alumnat podrà adquirir llibres amb fantàstics descomptes. Els preus per expositor aniran des dels 3€ fins als 16€.
- Els llibres estaran classificats per temàtiques i per a totes les edats: de consulta, d’activitats, lectures graduades, àlbum il·lustrat, còmics, etc.
- Aquells familiars que vullguen, podran fer la volta a la Fira acompanyats dels xiquets/es. Podeu vore els horaris de visita de cada curs a continuació. L’alumnat que no tinga acompanyant, si vol comprar algun llibre, anirà amb els mestres especialistes, fent-se responsables dels diners que porten.
HORARI
– De 9:00 a 9:30h. Infantil 3 anys
– De 9:30 a 10:00h. Infantil 4 anys
– De 10:00 a 10:30h. Infantil 5 anys
– De 10:30 a 11:00h. 1r de Primària
– De 11:45 a 12:15h. 2n de Primària
– De 12:15 a 12:45h. 3r de Primària
– De 12:45 a 13:15h. 4t de Primària
– De 13:15 a 13:40h. 5é de Primària
– De 13:40 a 14:00h. 6é de PrimàriaOpcions per a adquirir llibres:
Podeu entregar als vostres fills i filles un sobre amb el nom (vos el farem arribar nosaltres també), el curs i els diners que invertirà en la compra de llibres. També els podeu comprar vosaltres si veniu d’acompanyants.DONACIÓ: És importat saber que el 5% de la recaptació d’aquesta fira serà destinat a llibres per a la biblioteca del centre.
Esperem la vostra assistència!
Vos deixem algunes imatges del matí de la fireta.
- VIRUS RESPIRATORIS EN L’ENTORN EDUCATIU
RECOMANACIONS BÀSIQUES PER AL CONTROL DE TRANSMISSIÓ DELS VIRUS RESPIRATORIS EN L’ENTORN EDUCATIU
Els virus respiratoris, com ara grip, SARS-CoV2, o Virus respiratori Sincitial (VRS) es transmeten principalment de persona a persona a través de la tos i els esternuts dels qui estan infectats. Implementant aquestes mesures senzilles, es contribueix a reduir la transmissió dels virus respiratoris en entorns educatius:
- La vacunació és la millor manera de protegir-se contra la grip i altres virus respiratoris. Es recomana la vacunació davant de grip i SARS-Cov2 a tot el personal docent i auxiliar de l’entorn educatiu i que mantingui contacte amb els alumnes.
- La mesura més recomanable és la higiene de mans mitjançant un rentat de mans de manera freqüent, amb aigua i sabó o amb solució hidroalcohòlica.
- Davant símptomes menors de malaltia respiratòria aguda (tos, esternuts, mucositat nasal…) és recomanable la utilització de mascareta en alumnes, professors i personal auxiliar. Davant d’altres símptomes com febre per sobre dels 38 graus, malestar general i/o dificultat respiratòria es recomana no assistir al centre educatiu.
- Cal evitar tocar-se el nas, els ulls, la boca o la màscara. En tossir o esternudar, s’ha de cobrir la boca i el nas amb la flexura del colze o amb un mocador d’un sol ús.
- Utilitzar mocadors d’un sol ús, d’un sol ús.
- Ventilació natural a les aules i àrees d’alta interacció social, mantenint una temperatura adequada.
- REGALS DE REIS!
ELS REIS TAMBÉ HAN PASSAT PEL COLE!
Els Reis també han passat aquest any pel CEIP Ramon Esteve! Quina sorpresa quan hem tornat… ens han deixat uns regalets per als nostres xiquets i xiquetes d’infantil i primària abans de tornar cap a casa, i tot gràcies a la carta que va escriu-re la nostra Associació de Mares i Pares, MOLTES GRÀCIES!
- NADAL 2023
CELEBREM EL NADAL
I com cada any, quan arriba l’últim dia de classe abans de Nadal, en el centre ho celebrem sempre recorrent el poble cantant nadales, amb la visita als nostres majors del centre social i passant també per la plaça del poble. Els xiquets i xiquetes esperen amb més nervis que mai l’arriba del patge reial que cada any ens visita puntual al pati de l’escola i on poden entregar la seua carta amb tots aquells desitjos que han deixat escrit. BON NADAL, I BON ANY 2024. Ens veiem a les aules el dia 8 de gener.
- BON NADAL
BON NADAL, FELIÇ 2024
Els dies són curts
i les nits molt llargues
per mirar com al cel
els estels fan garlandes.
Sentim cantar lluny,
sentim les campanes,
i a la vora veiem
com s’il·luminen les cares.
I és què és temps de Nadal,
d’alegria al voltant de la taula,
temps per felicitar als companys
i recordar a la gent estimada.
Us volem desitjar
pau, serenor i bona estada
als dies millors de l’anyada.CEIP RAMON ESTEVE
poesia: Isabel Barriel
- Cursa solidària
CURSA SOLIDÀRIA A BENEFICI D’ASPANION
En col·laboració amb l’IES Josep de Ribera secció de La Pobla del Duc, hui hem pogut gaudir d’un matí d’esport amb la cursa solidària que hem realitzat tots els i les alumnes d’Infantil, Primària i Secundària. El nostre esforç l’hem dedicat aquest any a l’Associació ASPANION, associació conta el càncer infantil per a la qual hem recollit també els donatius de les famílies, un total de 590€!! Volem donar les gràcies una vegada més a les empreses que han col·laborat aportant fruita com són Bibiloni i Fermonduc, a l’Ajuntament per la col·laboració i sobretot a l’AMPA del centre per tota l’ajuda prestada, com sempre. GRÀCIES.
- Concurs Ajuntament de La POBLA DEL DUC
- 25 de Novembre
Commemorem el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona
El 25 de novembre està declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, per denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones a tot el món i reclamar polítiques a tots els països per erradicar-les. El claustre de professors/es del nostre centre ha volgut aquest curs incloure en la programació de dates commemoratives, aquesta data tan significativa. Per això, hem dedicat aquesta setmana i el matí del divendres 24 de novembre a fer algunes activitats al voltant d’aquesta commemoració, acabant amb un xicotet acte a la plaça de l’Ajuntament del poble on hem també un manifest i cantat la cançó que hem estat treballant al centre aquesta setmana «Estima’m bé». Vos deixem algunes imatges del que hem estat fent aquests dies i del matí de hui.
.
- La Castanyera
La castanyera ens visita també enguany!
Com ja és costum, la castanyera baixa cada any de la muntanya per visitar als nostres xiquets i xiquetes més menuts i menudes. Ells i elles l’esperen sempre amb un somriure d’orella a orella quan venen els primers dies de fred al poble. GRÀCIES PER LA VISITA!! Fins prompte! 🙂
.