Val- Beca menjador

COM M'ARRIBA EL VAL-BECA MENJADOR?

- Educació de la Generalitat agraeix a la cooperativa Consum la col·laboració per a fer realitat aquesta mesura
- Les famílies més desfavorides que tenen la totalitat de la beca menjador rebran a casa un 'val beca menjador' amb un valor de 60 euros per alumne o alumna i per als primers 15 dies sense classe presencial, per a intercanviar-los per productes alimentaris als establiments Consum o Charter

Cada ‘val-beca menjador’ només es pot utilitzar una vegada. És molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill/a i per valor de 60 euros en una sola compra.

S’admetran tres intents per a posar el DNI o NIE de la persona que va sol·licitar la beca menjador aquest curs i el número de telèfon mòbil en què s’ha rebut el SMS.

Si no s’hi posa la informació correcta, es bloqueja l’accés. Si això passa, les famílies no s’han de preocupar. Han de posar-se en contacte al correu electrònic o o telèfon del col·legi. Així es podrà desbloquejar l’espai perquè ho tornen a intentar.

Cal recordar que aquest és el mecanisme d’accés al ‘val-beca menjador’ i que les famílies en cap cas han d’anar a recollir aquest val als establiments de la cadena dels supermercats Consum / Charter.

Hi ha 445 establiments de Consum i Charter a tot el territori valencià que garanteixen que les famílies puguen accedir a un del seu municipi o en localitats veïnes. Hi ha 84 establiments a les comarques d’Alacant, 65 a les de Castelló i 296 a les de València.

Captura de pantalla 2020-05-09 a las 17.46.45
Captura de pantalla 2020-05-09 a las 17.46.45