MENÚS

CURS 2024-25

COMENCEM EL DIA 9 DE SETEMBRE!!

GUIA PER ALS MENÚS DELS MENJADORS ESCOLARS 2018

Recull el treball d'una comissió tècnica multidisciplinària (pediatres, tècnics de salut pública i seguretat alimentària, personal d'educació) de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i ha comptat amb la col·laboració del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana.

La Guia 2018 suposa una actualització de les recomanacions basada en els Valors de Referència Dietètica (EFSA, 2017), proporciona noves recomanacions en la freqüència alimentària d'aliments oferida en els menjadors, i aposta per menús que inclouen aliments de proximitat, de producció local i ecològics per a realitza una oferta alimentària saludable en el marc de la dieta mediterrània.

NOVEMBRE

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies