Agraiments i propostes de millora

 

Bon dia, famílies,

Tornem a la normalitat després de la màgica nit que vàrem viure divendres passat amb motiu de la celebració de la fi de curs 22/23.

És moment d'agrair la tasca duta a terme per les persones que varen fer possible aquest acte:

- A l'Ajuntament de Pedreguer per deixar-nos part de la infraestructura (escenari, cadires, taules…)

- A Protecció Civil per estar eixa nit amb nosaltres ajudant en tot el necessari.

- A l'empresa Peretó Grups Electrògens, per deixar-nos part de la seua infraestructura i a l'empresa del menjador escolar Rosa Sivera per fer-nos eixa carn en tomaca, tortilles i pastes.

- A totes les empreses que han col·laborat aportant els regals de la rifa.

- A l'Associació de Pares i Mares (AMPA) per col·laborar en l'organització i fer front a gran part de la despesa que suposa aquest acte.

- A les famílies de 5é per l'organització del servei de barra i rifa i haver portat menjar (tortilles, pastes, pizzes...).

- Als pares i mares que han col·laborat en l'assaig de les coreografies i la confecció dels vestuaris dels xiquets i xiquetes.

- Al nostre professorat i a la nostra conserge per implicar-se en aquest projecte, coordinar i desenvolupar les tasques.

- I a cadascuna de les persones que vàreu vindre al festival de fi de curs de l'Alfàs.

 

 

IMG_20230611_131350

També és moment de demanar-vos disculpes per si alguna cosa no va ser del vostre gust. Continuarem treballant per a millorar.

En aquest sentit, vos facilitem una bústia de suggeriments perquè ens traslladeu tot allò que penseu que pot millorar aquest acte.

 

Bustia de suggeriments

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.