Exposició “Imatges de la Memòria”

El CEFIRE Humanístic i Social vos presenta la seua primera exposició. Es tracta d’una exposició sobre panells que recullen les imatges de les vinyetes que importants dibuixants i guionistes del nostre país han dedicat a la memòria democràtica, acompanyades d’uns textos explicatius sobre el moment històric que reflecteixen. Aquesta exposició va nàixer per acompanyar la participació d’aquests dibuixants en les jornades dedicades al còmic com a recurs didàctic per a treballar la memòria democràtica a les aules que vam fer a la ciutat d’Alacant. Actualment, l’original de l’exposició es pot visitar a l’Arxiu Històric Provincial d’Alacant fins al mes de juny. Aquesta institució ofereix la visita a les instal·lacions guiada per personal de l’Arxiu i la realització de tallers amb material didàctic preparat pel personal del nostre CEFIRE. Ara el CEFIRE us facilita la possibilitat de poder mostrar aquesta exposició al vostre centre. Hem preparat còpies adequades a les instal·lacions escolars perquè arribe a qualsevol lloc de la nostra comunitat.