Jornades “Paideia: prevenció de la violència contra la infància i l’adolescència”

Les jornades “Paideia” es centren en la prevenció de la violència contra la infància i l’adolescència, un tema crucial per a la nostra societat.

Aquestes jornades, organitzatzades per l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració del CEFIRE d’Alcoi, van ser una oportunitat per aprendre, compartir i desenvolupar estratègies efectives per protegir els nostres joves. L’esdeveniment es va celebrar el passat 10 i 11 de Juliol i va ser un èxit, va comptar amb la participació de nombrosos experts i professionals del sector, així com membres de la comunitat preocupats pel benestar dels infants i adolescents.

Les jornades van aportant valuosos coneixements i recursos als assistents. Les discussions i les activitats pràctiques van ajudar a crear consciència sobre la importància de la prevenció de la violència i a fomentar la col·laboració entre diferents sectors de la societat.

Agraïm a tots els participants, ponents i organitzadors per la seua contribució i dedicació a la lluita contra la violència envers la infància i l’adolescència. El seu compromís ha estat fonamental per a l’èxit d’aquestes jornades.