Formació en sexualitat

La setmana passada va finalitzar l’últim dels tres mòduls realitzats en col·laboració amb Salut Pública d’Alacant. De la mà de professionals en sexologia i experts en el programa PIES el professorat de secundària assistent ha pogut aprendre i aprofundir més sobre sexualitat i sobre com treballar-la a l’aula. Un professorat molt implicat en els tallers i amb moltes ganes d’aprendre per a poder acompanyar al seu alumnat.

Aquesta formació va arrancar en el primer trimestre d’aquest curs 21-22 amb el taller titulat De la sexualitat a les sexualitats.

A principis del 2022 vam continuar la formació amb el taller La vivència de l’eròtica en l’adolescència i a continuació vam realitzar el taller Com treballar els riscos associats a la sexualitat relacional a l’aula.

Tres mòduls-tallers independents i complementaris que han sigut un èxit de participació i valoració.