XARXA DE RÀDIOS I REVISTES DIGITALS

El CEFIRE d’Alacant vol crear un espai en la nostra web per a difondre el bon treball que feu als centres amb les ràdios i les revistes digitals. Molts de vosaltres vau participar en les accions formatives organitzades pel CEFIRE anys arrere i que van significar l’empenta de projectes que ja estan consolidats. 

Ara volem crear una xarxa de centres que utilitzen canals de producció mediàtica i per això us demanem la col·laboració. 

Si al vostre centre teniu un projecte de ràdio educativa o una revista digital i teniu interés a participar en aquesta iniciativa de difusió conjunta, completeu la informació següent i feu-nos-la arribar. Reenvia aquest correu a garcia_nurmar@gva.es amb la següent informació:

CENTRE:

LOCALITAT:

Té projecte de ràdio escolar?

Persona Responsable. Correu i telèfon.

revista digital?

Persona responsable. Correu i telèfon.

Esperem la vostra resposta.