Jornades en Xixona “Impulsant el canvi des de l’equip docent”

 

Durant els dies 16 i 18 de setembre s'han dut a terme en el CEIP Eloi Coloma de Xixona, les jornades “Impulsant el canvi des de l'equip docent” Els ponents de les jornades han sigut Mª Carmen Devesa i Charly González. Les jornades han tingut una gran valoració per part de les persones assistents que, en la seua majoria, pertanyen a centres de Xixona que estan iniciant o estan ja immersos en un procés de canvi cap a la millora de l'educació.

Entre els objectius de les jornades es trobava reflexionar sobre la missió, visió i valors del centre i treballar eines per a cohesionar a l'equip docent amb la intenció que l'equip aconseguisca la seua metes a través del treball cooperatiu. A més, durant la segona sessió es van donar a conéixer les claus de les noves metodologies actives, centrant-se en el ABP, i presentant el nou i ambiciós projecte de formació en aquesta metodologia que durà a terme el nostre CEFIRE.