CONEIX EL PROJECTE

¿T'imagines una biblioteca escolar que estiga sempre al teu abast, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment? Doncs existeix! La xarxa valenciana de biblioteques escolars en línia. 

Logo Biblioedu
Imagen que representa el traspaso de libros físicos al entorno online.

Com va sorgir aquesta iniciativa?

En 2023, gràcies a la Subdirecció d'Innovació i Qualitat Educativa i el Servei d'Informàtica per als Centres Educatius (SICE), va nàixer Biblioedu amb el propòsit d'impulsar la transformació digital de les biblioteques escolars a la Comunitat Valenciana. 

Què busca Biblioedu?

El nostre principal objectiu és crear una biblioteca escolar sostenible, ubiqua i col·laborativa.   

SOSTENIBILITAT

UBIQÜITAT

COLABORACIÓ

I qui pot unir-se a Biblioedu?

Tots els centres educatius públics que desitgen formar part d'aquest projecte innovador!   

Imagen que representa a los usuarios posibles dentro de Biblioedu.

Com puc accedir a tot el catàleg de la meua biblioteca?

És senzill. Només necessites connexió a Internet! Qualsevol persona pot explorar el catàleg de Biblioedu en línia. Tant els docents com el personal no docent i els estudiants poden reservar documents utilitzant la seua Identitat Digital (@edu.gva.es / @alu.edu.gva.es). Així de fàcil!   

Imagen de un candado que representa la ciberseguridad.

Què hi ha de la seguretat i privadesa de les meues dades?

No et preocupes! Biblioedu, amb PMB 7 com a base té funcions de PMB-LliureX, la qual cosa garanteix un entorn segur i protegeix les teues dades amb la major cura. 

I què passa amb la petjada ecològica?

En eliminar servidors, reduïm costos, emissions de CO2 i consum d'energia. Una forma intel·ligent i amigable amb el planeta!   

Què més puc esperar de Biblioedu?

Molt més! Oferim serveis completament en línia, accessibles en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, facilitem fòrums i xats on pots interactuar amb responsables de biblioteques i tècnics per a resoldre qualsevol dubte i millorar constantment la teua experiència digital.