Ja es poden visualitzar les imatges de les portades dels llibres.

PMB utilitzava un servei d’Amazon que permetia mostrar les imatges de les portades, però des de fa un temps, aquest servei ja no està disponible. L’equip LliureX ha canviat de servei i ha modificat la configuració de PMB, i ara ja es mostren la majoria (no totes) de les imatges de les portades. Aquest era un altre repte important per a nosaltres i estem prou satisfets amb els resultats.

En aquesta línia, a partir d’ara es treballarà perquè també tinguem allotjades en l’espai en disc de Biblioedu les imatges de totes les portades, per tal d’evitar la dependència del servei d’un tercer, que podria deixar de proporcionar-lo, com ja ha ocorregut.

Traducció Biblioedu al valencià i castellà

Ens complau informar-vos que tant la part del catàleg (OPAC) com la part de gestió (PMB) ja estan traduïdes tant al valencià com al castellà. Aquest ha segut un repte important per a nosaltres i estem prou satisfets amb els resultats.

Però no volem parar ací. La vostra opinió és essencial per a continuar millorant les traduccions. És possible que algunes paraules o expressions puguen haver estat mal traduïdes o descontextualitzades, i per això us agraïm el vostre feedback.

Per a recollir les vostres opinions, hem creat un fil de discussió en el fòrum de la comunitat Biblioedu. Podeu accedir-hi seguint els passos que teniu indicats al següent enllaç: Suport – Biblioedu (gva.es)

Si trobeu alguna paraula o expressió que creieu que hauria de ser corregida, feu el favor d’anotar-la en el fil de discussió de l’anunci.

Us agraïm molt la vostra col·laboració i esperem les vostres aportacions per a assegurar que la traducció siga perfecta.