CONCURS DE MICROCONTES DEL PERIÒDIC “LEVANTE”.

Aquest any Levante Camp de Morvedre, convocava la XVa edició del Concurs de Microcontes. La temàtica d’aquesta edició era la sequera, un tema de total actualitat, i que complia amb la finalitat de conscienciar al nostre alumnat de la problemàtica que sofrim. Al nostre centre, va participar l’alumnat de 4t i 6é. Ahir dimecres, el jurat va emetre el seu veredicte i hem tingut la sort de tenir premiats entre el nostre alumnat de 4t de primària en la categoria de Microcontes en valencià.

Així, l’alumna Maria Alepuz Vila, ha sigut guardonada amb el 1r premi en la categoria de 4t de primària. L’alumne Juan Redón Rozalén comparteix 2n lloc amb altra alumna del CRA Benavites-Quart. A més, han reconegut també el relat de la nostra també alumna de 4t, Carla Callejas Fernández. Des d’ací volem donar-los la nostra total Enhorabona! Bon treball xiques i xic!

Segons es pot llegir a la versió digital d’aquest periòdic, els guanyadors seran publicats el proper dimecres dia 12 de juny, i el premis es podran recollir a partir dijous 13. Adjuntem l’enllaç de la notícia:

https://www.levante-emv.com/morvedre/2024/06/06/son-ganadores-xv-concurso-microcuentos-103393937.html