L’ AFA organitza un passatge del terror espectacular

L‘ AFA ha organitzat, com tots els anys, una sèrie d’activitats al voltant de Halloween. L’objectiu sempre és passar una bona estona tots junts, families i xiquets i xiquetes. Esta vegada organitzaren passatge del terror gràcies a la col·laboració de pares i mares que de manera generosa dedicaren el seu temps lliure en la realització i muntatge i gràcies també als alumnes de sisé, protagonistes de l’última escena del mateix. Al mateix temps, a la plaça del poble hi havia jocs populars ambientats amb temàtica de Halloween per fer l’espera dels torns del passatge més entretinguda.

Des del centre, sols ens queda felicitar a AFA per la iniciativa i per l’excel·lent organització. I també a les diferents persones, pares i mares que actuaren o participaren de manera activa en les diferents tasques. Vos deixem unes imatges del què va ser la nit.