VOLS MATRICULAR AL TEU FILL/FILLA EN EL CENTRE?

El dia 22 de maig a les 18:30 tindrà lloc una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat de centres no adscrits.

Si vols matricular al teu fill/filla en el nostre centre hauràs de participar en el procés d’admissió.

Per favor, emplena el formulari corresponent:

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 1r D’ESO DURANT EL CURS 2024/25 EN EL NOSTRE CENTRE.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 2n DE L’ESO  EN EL NOSTRE CENTRE  DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR  3r D’ESO  EN EL NOSTRE CENTRE  DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 4t D’ESO EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 1r BATXILLERAT EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 2n BATXILLERAT GENERAL EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 2n BATXILLERAT DE CIÈNCIES EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 2n BATXILLERAT DE CIÈNCIES SOCIALS EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.

FORMULARI DE PREMATRÍCULA I TRIA D’OPTATIVES PER A L’ALUMNAT D’OFERTA GENERAL QUE LI AGRADARIA CURSAR 2n BATXILLERAT D’HUMANITATS EN EL NOSTRE CENTRE DURANT EL CURS 2024/25.