ESCOLA DE FAMÍLIES: TALLER D’INTELIGÈNCIA I GESTIÓ EMOCIONAL

Estimades famílies, estem molt contents d’informar-vos que tornem amb el quint taller “d’Inteligència i Gestió Emocional”.

El dia del taller serà:

DIA: DIMARTS 25 D’ABIRL

HORA: 17H A 19H (cal vindre 10-15 minuts abans)

LLOC: SALA D’ACTES DE L’INSTITUT

Aquesta vegada comptaren amb Mireia Simó

Mireia Simó

Mireia és Psicóloga General Sanitaria. Psicoterapeuta Gestalt. Codirectora de la Formació de Terapia Gestalt amb FAMÍLIES a l’ INSTITUT DE TERAPIA GESTALT(ITG València) del qual també és membre de l’equip docent.

Amb Mireia, parlarem també d’emocions i d’habilitats relacionals que faciliten una major conexió emocional. Compartirem les nostres inquietuts que generem quan  realitzem la nostra tasca educativa tant a casa com a les aules. Parlarem de joventut i adolescència

ESTEU TOTS I TOTES CONVIDADES!

VOS ESPEREM!