CURSA SOLIDÀRIA

El  pròxim dimecres 5 d’Abril, aprofitant la celebració i commemoració del DIA INTERNACIONAL DE L’ESPORT PER AL DESENVOLUPAMENT I LA PAU es realitzaran activitats esportives durant tot el matí, tant al Poliesportiu Municipal de Benetússer com a l’IES Maria Carbonell i Sánchez.

L’horari de la jornada serà de 8 a 13 hores, pel que han de portar l’imprescindible (motxilla amb esmorzar, aigua, crema solar, gorra… millor no portar el mòbil), ja que serà responsabilitat d’ells/es durant tot el dia. Només podran anar puntualment a la taquilla a les 8 i a l’hora d’esmorzar.

A més, a les 10:30 hores tindrà lloc la I CURSA i CAMINATA SOLIDÀRIA IES MARIA CARBONELL I SÁNCHEZ, amb un recorregut de 2000 metres aproximadament. La línia d’eixida estarà situada al Poliesportiu Municipal de Benetússer i la línia d’arribada a l’IES Maria Carbonell i Sánchez, i comptarà amb un avituallament en la línia de meta amb la col·laboració de l’AMPA.

Les inscripcions es realitzaran a través del Departament d’Educació Física amb la donació de productes d’higiene a favor de CREU ROJA, comptant amb la participació únicament d’alumnat i professorat del centre.