CONTE 1r A

LES AVENTURES DE KIARA I ARES

A continuació, tens el projecte realitzat per la classe de 1er ESO A en l’Àmbit Sociolingüístic, un conte escrit des de zero. La classe s’ha dividit en diferents grups i cadascú s’ha encarregat d’una part del conte. S’han realitzat dues versions, una en castellà i una altra en valencià, a més de relacionar el conte amb els diferents climes del món. És a dir, s’han integrat els continguts de Castellà, Valencià i Geografia i Història.

 

El conte es diu Las aventuras de Kiara y Ares. En busca del Ojo de Novoselik, versió en castellà en forma d’àudio, i Les aventures de Kiara i Ares. En busca de l’Ull de Novoselik en la versió en valencià en format vídeo (amb les imatges treballades pels grups en classe).

 

Esperem que t’agraden.

 

Les aventures de Kiara i Ares. En busca de l’Ull de Novoselik