L’IES Joanot Martorell celebra el Nadal amb un arbre sostenible

La festivitat nadalenca ha arribat a l’IES Joanot Martorell amb un toc especial enguany. L’equip Erasmus+, en col·laboració amb els estudiants del centre, ha donat vida a un arbre de Nadal utilitzant materials reciclats. Esta creació ecològica ara adorna l’hall del centre educatiu al costat del racó Erasmus+, representant l’enginy, la col·laboració i el compromís amb la sostenibilitat.

La iniciativa ha involucrat a estudiants de diferents nivells educatius. Des de la Formació Professional Especial, s’ha elaborat l’estructura de fusta que sosté els adorns nadalencs. D’altra banda, els estudiants de diversos grups de l’ESO han aportat la seua creativitat amb la confecció de xicotets arbres nadalencs a partir de llibres rebutjats de cursos anteriors.

A més, l’alumnat del taller d’aprofundiment d’escriptura creativa ha contribuït amb textos instructius sobre com elaborar adorns nadalencs amb materials reciclats, duent a terme la pràctica amb xapes, cartons de paper higiènic, retalls de llana i altres elements, decorant així l’arbre amb el seu enginy i consciència ambiental.

Este projecte reflectix el compromís de l’IES Joanot Martorell amb la sostenibilitat, destacant un dels pilars fonamentals del pla Erasmus de l’institut: promoure pràctiques respectuoses amb el medi ambient i sensibilitzar sobre la importància de reutilitzar i reciclar.

Entre totes i tots fem Joanot.

Antonio Axels Sánchez
Coordinador Erasmus+