L’IES Joanot Martorell rep el Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”

Com a director desitge comunicar-vos que l’IES Joanot Martorell d’Elx, ha guanyat la
tretzena edició del Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”. L’experiència presentada ha sigut mereixedora d’este premi. Així mateix, ens conviden a continuar treballant en esta iniciativa per a la construcció d’una ciutadania global compromesa en la lluita contra la pobresa i l’exclusió.

L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) ja està ultimant els detalls per a la celebració de l’acte de lliurament de diplomes que tindrà lloc el dia 15 de desembre a les 12.00 h. en la seu de l’AECID a Madrid, Av. Reis Catòlics, 4. En els pròxims dies rebrem la corresponent invitació oficial per a este acte.

D’esta manera, ja s’està treballant en l’agenda del Seminari d’intercanvi i formació en bones pràctiques en educació per al desenvolupament que tindrà lloc entre els dies 10 i 15 de desembre en el Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAN) Valsaín, Segòvia i que ens faran arribar al professorat assignat per a representar al centre en este esdeveniment.


Moltes gràcies a tots els membres de la comunitat educativa.

Entre totes i tots, fem Joanot!