En el Joanot seguim avant amb el nostre pla de reducció de residus. En particular, els residus orgànics s’empren per a elaborar compostos que més tard servirà d’abonament per al nostre hort ecològic que gestiona l’alumnat del PAC.
Per a elaborar aquesta mescla, els nostres alumnes s’encarreguen de recollir les restes orgàniques de la cantina, com la pelada de la creïlla i el café. Igualment, algunes de les nostres netejadores col·laboren activament en separar i donar-nos les fulles caigudes que més tard formaran part de l’estructurant del compost.
![](https://portal.edu.gva.es/03014514/wp-content/uploads/sites/243/2022/11/img-20221122-wa0010-768x1024.jpg)
És per això que demanem que tots aquells que porteu fruita per a esmorzar la depositeu en el contenidor que existeix a la sala de professors per a tal fi ( i no tireu res més que puga perjudicar el procés de compostatge).
Moltes gràcies!
Javier Moreno (dept. de Biologia i Geologia)