Benvinguda al professorat de nova incorporació

Després del descans estiuenc ja era hora de tornar al Joanot, de reprendre el camí quotidià fins a l’institut, de recordar per a quin pany és cada clau, de reconéixer els rostres somrients dels nostres companys i amics encara davall de les màscares, de trobar a faltar a tots els que aquest curs no estaran. És 1 de setembre i d’entre totes aquestes activitats inicials hi ha una que té quasi la transcendència d’una cerimònia: la benvinguda al professorat de nova incorporació.

Bé, alguns són nous i altres vells coneguts, però veient-los recórrer el centre encapçalats pels membres de la directiva, torna un a sentir l’expectació d’aquell primer ”paseíllo” per dependències d’un edifici que acaba per convertir-se en una vertadera llar per a professors, alumnes i resta d’integrants de la comunitat educativa.

Aquest curs, a més, la nostra companya M.ª José Payá, que s’estrena en les labors de la secretaria, ens ha complimentat amb una estupenda coca a la qual no li ha faltat ni el logo de l’institut fet de xocolate.

Feliç inici de curs!

Fem Joanot!