Menjador escolar

A la nostra escola infantil, considerem que l’alimentació és un pilar fonamental per al desenvolupament i benestar dels xiquets/es. Per això, ens esforcem a educar hàbits alimentaris saludables des de ben menuts.
La nostra cuina es basa en un producte de proximitat, de temporada i ecològic. Aquesta pràctica no sols assegura la frescor i la qualitat dels ingredients, sinó que també aposta pels productors locals i redueix l’impacte ambiental. Cada aliment que arriba a les nostres taules ha sigut seleccionat amb cura, assegurant que compleix amb els nostres estrictes estàndards de qualitat i sostenibilitat.

Oferim una dieta variada i saludable, garantint que cada menjar no sols siga delicios, sinó també nutritiu. El menú escolar s’elabora acuradament per a incloure una àmplia gamma d’aliments que proporcionen tots els nutrients necessaris per al creixement i el desenvolupament dels xiquets de 0 a 3 anys. Cada dia, els xicotets gaudeixen d’un xicotet esmorzar i un dinar en el que es combinen fruites fresques, verdures de temporada, pollastre, cereals integrals i lactis.
A més, ens assegurem que els menjars siguen equilibrats i adaptats a les necessitats específiques d’aquesta etapa de la vida. Incorporem plats tradicionals i sabors variats perquè els xiquets desenvolupen un paladar divers i aprenguen a gaudir de diferents tipus d’aliments. El nostre equip educatiu i de cuina treballen de la mà per a crear menús que no sols satisfan la fam, sinó que també fomenten el desenvolupament d’hàbits alimentaris positius