Instruccions i enllaç per a pagar el menjador escolar


INSTRUCCIONS

Durant els primers dies de cada mes, se li farà lliurament de la fulla de taxes per al pagament del menjador. Per a poder realitzar el pagament d’aquestes taxes, MODEL 046, serveis prestats en centres d’ensenyament infantil declaració-liquidació, ho poden realitzar mitjançant els següents mètodes:

  1. Directament en qualsevol de les entitats col·laboradores, en finestreta o en el caixer: Abanca Corporació Bancària, Bankia, Banc Sabadell, Banc Cooperatiu Espanyol, BBVA, CaixaBank, Caixa d’Ontinyent, Caixa Popular-Caixa Rural S.C.C.V., Caixes Rurals Valencianes assoc. al B. Coop., Grup Cajamar, Ibercaja, Banc Santander.
  2. Pagament per internet utilitzant l’eina de Pagament Telemàtic Genèric, en el següent enllaç: Pagament Telemàtic – ATV (gva.es) . A tindre en compte:
    • Núm. de document: Són els 13 números situats en la part superior del codi de barres.
    • Codi territorial: CE03I5, situat en la part superior esquerra ( la I és la primera lletra d’Itàlia).
    • Concepte: És un desplegable en el qual cal triar el 9661, situat en la part superior esquerra davall del codi territorial.
    • NIF: Progenitor
    • Nom declarant: Progenitor
    • import: Quantitat indicada, important els decimals amb el punt.

A la PART INFERIOR, seleccionar una forma de pagament: pagament amb targeta, càrrec en el compte o consulta per a obtindre el justificant de pagament.

Acceptar que es coneix el contingut de la Resolució i PAGAR


Una vegada realitzat el pagament amb el mètode triat, haurà d’enviar per correu electrònic el justificant de pagament generat 03013561@edu.gva.es  o entregar-ho en direcció.

  • Les taxes s’abonaran en els 10 primers dies del mes. La falta de pagament comportarà la interrupció automàtica de la prestació del servei.
  • Es descomptaran els períodes de vacances de Nadal i Pasqua i setembre i juny els dies NO LECTIUS. Quan l’alumne/a no assistisca al centre per malaltia com a mínim 15 dies hàbils consecutius justificats (3 setmanes).
  • La normativa aplicada és el Decret 122/2001 de 10 de juliol del Govern Valencià (DOGV núm. 4.041 de 12 de juliol de 2001), que regula el preu públic pel servei de menjador prestat pels centres d’ensenyament.

Davant qualsevol dubte o aclariment al correu electrònic 03013561@edu.gva.es, al telèfon 966 52 75 85 o personalment en direcció.