Dones Stem

Dones stem

La transformació digital, afecta a tots els àmbits de la vida i està canviant el món en el qual vivim. La forma en què treballem, ens comuniquem i ens relacionem, es transforma dia a dia amb les noves tecnologies.
Saps què es coneix per estudis o professions STEM? És l'acrònim de les sigles de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques en anglés, i es consideren les professions del futur, encara que són ja present, ja que s'estima que existeixen més de 120,000 vacants en el sector tecnològic sense cobrir. De fet, els perfils digitals són els treballs més buscats i que millors condicions ofereixen.
En l'IES Severo Ochoa no volem quedar-nos arrere en esta transformació tecnològica. La nostra oferta formativa de formació professional, acull tot el ventall d'estudis dins de la familia informática.

Oferta informática 2324v2

STEM, les ocupacions del futur

Stem empleos

Però no solament hi ha més treball, a més, són treballs més ben pagats i amb millors condicions

Salarios STEM

A més, tenen contractes de treball més estables (indefinits), i millores com a jornades més flexibles i la possibilitat de treballar en remot.

Sona bé veritat… No obstant això, ara et mostraré altres gràfiques que hem de canviar…

Estudios por sexo

No hi ha cap motiu real per a esta bretxa de gènere en els estudis i professions del futur.

  • Saps que el grau d'aprofitament d'estos estudis en major en les dones que en els homes? És a dir, elles aconsegueixen acabar estos estudis en un % major.
  • Saps que moltes empreses reconeixen i volen ocupar dones en els seus llocs tecnològics vacants?
  • A més, el grau de satisfacció i integració laboral de les alumnes que han realitzat este tipus d'estudis, és molt alt.
  • No podem deixar de formar part d'esta revolució tecnològica que està transformant el nostre món. En el Severo Ochoa, volem ser part d'esta transformació, ens acompañes?