Contacontes Dia de la Dona

El dia 8 de març ens ha visitat un contacontes organitzat per l’Ajuntament. En aquest contacontes, que portava per títol “Dones de la Història”, han participat l’alumnat d’infantil, primer i segon de primària.

Hem pogut conéixer:

  • Mary Shelley, qui va ser una escriptora i dramaturga, assagista i biògrafa britànica, reconeguda principalment per ser l’autora de la novel·la gòtica Frankenstein o el modern Prometeu, considerada la primera novel·la de ciència-ficció moderna i que aconsegueix inaugurar el gènere.
  • Marie Curie, pionera en el camp de la radioactivitat, va ser la primera persona a rebre dos premis Nobel en diferents especialitats en Física i en Química, i la primera dona a ocupar el lloc de professora en la Universitat de París.
  • Amelia Earhart, qui va ser una aviadora nord-americana, cèlebre per les seues marques de vol i per intentar el primer viatge aeri al voltant del món sobre la línia equatorial. Desapareguda en l’Oceà Pacífic, 2 de juliol de 1937.

També van conéixer altres personatges com Teresita una xiqueta que no volia créixer, però que ho va fer per ajudar els altres, tant va créixer que es va convertir en una geganta per poder salvar al seu poble d’un bandit que volia furtar tot l’or.

 

 

Va ser un moment divertit i molt entretingut en el que hem aprés un poc més que a la història també hi ha Dones a tindre en compte.