Curs 2016-17 – 6é Primària – III Jornada de Convivència Lúdico-esportiva José Vicente Mezquita 2017

El darrer divendres 2 de juny de 2017 tots els i les alumnes de 6é de Primària dels col·legis de Vila-real van participar a la III Jornada de Convivència Lúdico-Esportiva José Vicente Mezquita de Vila-real, organitzada pel Seminari d'Educació Física de Vila-real i patrocinada per l'Ajuntament de Vila-real.
A la mateixa hi varen assistir la Regidora d'Esports Silvia Gómez i diverses personalitats locals del món de l'esport i de l'educació.
Les activitats físiques realitzades van estar relacionades amb els jocs tradicionals on allò realment important ha estat la convivència entre xiquets i xiquetes de la mateixa edat que en pocs mesos seran companys/es als distints instituts d'ESO de la nostra localitat.
Aquest any s'ha estrenat també el nou nom de la Jornada, concretament el Seminari d'Educació Física ha rebatejat la mateixa com Jornada José Vicente Mezquita, en homenatge al company i mestre d'aquesta ciutat que ens va deixar fa uns mesos. La dona, el germà i el director del col·legi Concepción Arenal on José Vicente era Cap d'Estudis, van realitzar la inauguració de la Jornada.

Fotografies

Curs 2016-17 - 6é Primària - III Jornada de Convivència Lúdico-esportiva José Vicente Mezquita 2017