PEDAGOGIA TERAPÈUTICA

INFORMACIÓ

ESPECIALISTES:

Rosa Calpe Gómez (primària)

Lourdes Lluna Jorge (infantil)

CONTACTE:

rm.calpegomez@edu.gva.es

l.llunajorge@edu.gva.es                    


  • MATERIALS MANIPULATIUS LLENGUA.

    Des de l’aula de Pedagogia Terapèutica, hui volem ensenyar-vos alguns dels materials manipulatius que utilitzem en les sessions de llengua per a proporcionar al nostre alumnat un aprenentatge significatiu a través de l’experimentació. D’aquesta manera, les classes son molt més dinàmiques i ens divertim mentre aprenem jugant.

  • Aula de PT

    Els mestres de pedagogia terapèutica som els qui donem suport als alumnes que troben més barreres per a accedir als aprenentatges. El nostre objectiu és afavorir la inclusió de l’alumnat, eliminant barreres i assegurant l’accés, la participació i l’aprenentatge de tots ells. Les sessions les realitzem tant a nivell inclusiu (dins de les aules ordinàries) com a l’aula de suport (en xicotet grup) per a aprofundir en aquells aspectes on es poden trobar més dificultats.
    Actualment comptem amb tres aules de suport a la inclusió de pedagogia terapèutica, dues en educació primària i una en educació infantil, en aquesta última treballem de forma conjunta amb la maestra de suport a la inclusió d’audició i llenguatge.
    En les nostres sessions treballem a través d’activitats manipulatives, lúdiques i vivencials, partint dels interessos i motivacions de l’alumnat per a aconseguir el màxim desenvolupament de totes les seues capacitats.