BONA ACTUACIÓ DEL CLUB VOLEIBOL ARENAS DE GANDÍA

Dissabte passat 13 d’abril, 16 jugadors/as del CEIP JOAN XXIII i del Club de Voleibol Arenas de Gandia, es van desplaçar a Elx per a disputar el campionat autonòmic de la categoria que atorga l’accés al campionat Espanya de la modalitat.

El Club Voleibol Arenas de Gandía va desplaçar un equip masculí amb gran futur (només dos dels 8 jugadors eren de segon any) i un equip femení que era majoritàriament de segon any.

Els dos equips van disputar enfrontaments de gran nivell contra equips d’Elx, Benidorm, València i els equips de Gandia.

Mancant confirmació final del resultat dels xicotets l’experiència es considera espectacular i el fet d’estar en el top 8 masculí de la comunitat i top 10 femení és un aspecte a tindre molt present en este any del 10 aniversari.

Per la seua part l’equip infantil preferent va tancar els dos enfrontaments que li quedaven per a acabar la temporada i va certificar el seu sisé lloc de la comunitat en el que és un any espectacular que partia quasi de zero des de l’inici de la temporada.