2º PREMI “Un monument, un col·le”

El passat dijous, en el CMC La Mercé, es va dur a terme el lliurament de premis del concurs “Un monument, un col·le”, organitzat en el marc del X aniversari de la campanya de conscienciació turística “Origen i conquesta de Burriana”.

El nostre centre va obtindre el segon premi.

REUNIONS FAMÍLIES

Ja pots consultar la data de les reunions de fi de curs.

MATRÍCULA 24-25

A partir del divendres 30 de maig comença el procés d’admissió. Recordeu que únicament ha de participar l’alumnat que es matricula per primera vegada al centre.

Cal sol·licitar cita prèvia a través del correu o telèfon del centre.

Al següent document trobareu la documentació que necessitareu. A més, com el procés és telemàtic, cal portar un telèfon mòbil amb internet.

geometria i art amb sonia Delaunay

L’alumnat de tercer de primària aprén a combinar l’art i la geometria inspirant-se en l’obra de l’Artista Sonia Delaunay. Treball col·laboratiu en una obra de grans dimensions en la qual ens deixem portar per la creativitat creant formes i descobrint infinitat de mescles de colors. A l’hora d’aprendre, l’important és el procés, i res millor que experimentar de manera lliure per a descobrir tot el nostre potencial creatiu.

EIXIDA A BENAGÉBER

L’alumnat de cinqué va disfrutar de diferents activitats de multiaventura a Benagéber.

apadrinament lector

L’alumnat d’Infantil i Primària participen en el programa d’apadrinament lector amb l’objectiu de millorar la comprensió i expressió lectora de tots els participants, així com desenvolupar actituds positives cap a la lectura.

“PEDALEGEM JUNTS” AMB L’IES LLOMBAI

Dijous passat, amb motiu del dia mundial de la bicicleta, l’alumnat de cinqué de primària va participar en l’activitat “Pedalegem junts” organitzada per l’IES Llombai. Va ser una gran iniciativa gràcies a la qual, l’alumnat va tindre l’oportunitat de recórrer el tram de carril bici que uneix la nostra localitat amb Mascarell. Abans de començar la ruta vam poder gaudir també d’una interessant exposició sobre mobilitat sostenible al hall de l’institut. A més, la Cooperativa Sant Josep va tindre el detall de convidar a tots i totes les participants a un deliciós suc de taronja. Mil gràcies als companys i companyes de l’IES Llombai per organitzar aquestes activitats tan divertides i saludables, per acompanyar-nos i per ajudar-nos en tot el que necessitàrem amb tant d’afecte i amabilitat. Tant de bo repetim el pròxim curs!