Hort ecològic

Gràcies a la col·laboració de l’associació mediambiental l’Heretat de El Salido i al seu president, Salva Pérez Fuster, hem posat ja en marxa el nostre hort ecològic. Aquest hort forma part del projecte Sostenible Verdmellar que duu a terme el centre i que compta ja amb una primera fase que va consistir en un xicotet hort de plantes aromàtiques.

Salva ens ha assessorat i ens ha proporcionat material, i l’alumnat d’FPB i FPGM de Cuina i Gastronomia han posat el treball i l’entusiasme. Entusiasme que esperem que dure, ja que seran ells els encarregats del manteniment i cura de l’hort.

Amb aquesta iniciativa esperem aconseguir un dels nostres principals objectius: crear una cuina sostenible i aplicar l’economia circular en la seua consecució. Per a això, comptem també amb compostadores per a convertir les restes de matèria orgànica en compostatge, amb el qual hem abonat l’hort, que ens proporcionara la matèria primera amb la qual l’alumnat cuinarà.

Esperem poder prompte assaborir els plats cuinats i condimentats amb les plantes del nostre hort.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies