Xarrada: Primers passos cap a un hort ecològic

Este dimarts, 1 d’octubre, hem tingut la visita de Salva Pérez Fuster, president de l’Associació mediambiental l’Heretat del Salido de L’Olleria, per a donar una xarrada a l’alumnat de 1r i 2n del CFGM de Cuina i Gastronomia. Un dels objectius del Projecte Sostenible Verdmellar és el d’aconseguir una cuina sostenible en el centre i per a això considerem que és necessari comptar amb un hort ecològic que permeta proveir-la de productes frescos i saludables.

En este sentit ha sigut indispensable i molt instructiva la xarrada de Salva, sempre disposat a col·laborar, que ens ha ensenyat els primers passos per a poder començar amb este gran projecte. Esperem que puguen continuar ajudant-nos i assessorant-nos en esta nova marxa i que continuen fomentant l’entusiasme, com en esta xarrada, en el nostre alumnat.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies