Xarrada: Primers passos cap a un hort ecològic

Este dimarts, 1 d’octubre, hem tingut la visita de Salva Pérez Fuster, president de l’Associació mediambiental l’Heretat del Salido de L’Olleria, per a donar una xarrada a l’alumnat de 1r i 2n del CFGM de Cuina i Gastronomia. Un dels objectius del Projecte Sostenible Verdmellar és el d’aconseguir una cuina sostenible en el centre i per a això considerem que és necessari comptar amb un hort ecològic que permeta proveir-la de productes frescos i saludables.

En este sentit ha sigut indispensable i molt instructiva la xarrada de Salva, sempre disposat a col·laborar, que ens ha ensenyat els primers passos per a poder començar amb este gran projecte. Esperem que puguen continuar ajudant-nos i assessorant-nos en esta nova marxa i que continuen fomentant l’entusiasme, com en esta xarrada, en el nostre alumnat.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies