Projecte de francés

Els alumnes de 1 Bat de francès han preparat unes presentacions en el marc de la situació d’aprenentatge del segon trimestre al voltant del tema de les noves tecnologies.

Una de les presentacions tenia com tema la dependència al mòbil i a les xarxes socials, i s’ha decidit aprofitar el bon treball efectuat per fer una acció de prevenció en 3ESO.

Per això s’ha fet un treball de mediació al valencià. Volem felicitar a l’alumna C.P. pel treball efectuat i la presentació, que ha sigut molt interessant.

Enhorabona al nostre alumnat!

La Comunitat educativa de l’IES Vermellar vol donar l’enhorabona al nostre alumnat de 2n de Batxillerat pels seus resultats a les proves d’accés a la universitat, havent obtingut un 100% d’aprovats.

Esperem que tots i totes puguen accedir a les carreres que els agraden i es forgen un futur ple d’èxits.

Molta sort i encert en el camí!


La Comunidad educativa del IES Vermellar quiere dar le enhorabuena nuestro alumnado de 2º de Bachillerato por sus resultados en las pruebas de acceso a la universidad, obteniendo un 100% de aprobados.

Esperamos que todos y todas puedan acceder a las carreras que les gustan y se forjen un futuro lleno de éxitos.

Mucha suerte y acierto en el camino!

Tria d’optatives per al curs 2024-2025

Per tal que podem fer una previsió del nombre d’optatives ofertades al centre i del nombre d’alumnat que les cursarà, us deixem un formulari perquè l’empleneu amb les vostres eleccions. Podeu començar a fer la tria des de hui mateix.

La data límit per omplir el formulari serà el dia 21 de juny del 2024.

Per accedir a aquest, cliqueu sobre la imatge corresponent al nivell que fareu l’any que ve (per exemple, si esteu en 1r d’ESO i promocionareu a 2n d’ESO, entreu al formulari de 2n d’ESO).

NOTA: Si penseu que aneu a repetir, empleneu el formulari del nivell en el que esteu actualment (el qual penseu que tornareu a cursar el curs vinent).

Devolució llibres “Xarxa llibres”

Us deixem a continuació les instruccions i el calendari per a la devolució dels llibres d’aquest curs 2023-2024.

INSTRUCCIONS XARXA LLIBRES

Recordeu que és imprescindible retornar tots els llibres i en bones condicions, per tal de seguir pertanyent a la Xarxa de Llibres el curs vinent.


Os dejamos a continuación las instrucciones y el calendario para la devolución de los libros de este curso 2023-2024.

INSTRUCCIONES BANCO DE LIBROS

Recordad que es imprescindible devolver todos los libros y en buenas condiciones, para poder seguir perteneciendo al Banco de Libros el curso que viene.

Viatge a Madrid

El passat mes de maig, els alumnes de 3r d’ESO vam realitzar un viatge a Madrid, on vam gaudir del musical “El rei León” i vam visitar el Palau Reial d’Aranjuez i el Congrés dels Diputats, de la mà de la diputada d’Olleria Àgueda Micó.

Calendari de matrícula 2024-2025

Us deixem en la web el calendari de matrícula de l’IES Vermellar per al curs 2024-2025.

Podeu accedir a aquest a la secció de Secretaria del centre, en l’apartat “Matrícula 2024-2025” o bé a través del següent enllaç:

CALENDARI MATRÍCULA 2024-2025


Os dejamos en la web el calendario de matrícula del IES Vermellar para el curso 2024-2025.

Podéis acceder a el en la sección de Secretaría del centro, en el apartado “Matrícula 2024-2025” o bien a través del siguiente enlace:

CALENDARIO MATRÍCULA 2024-2025

Esborranys transport escolar 2024-2025

Els informem que ja estan disponibles per a la seua descàrrega a través de la webfamília, els esborranys per sol·licitar la beca de transport escolar per al proper curs 2024-2025.

Per tal de descarregar-los, accediu a webfamília i entreu a la secció “Tràmits”:

Una vegada descarregat l’esborrany, porteu-lo a la Secretaria del centre per tal de tramitar l’ajuda. Podeu portar-lo a partir de dilluns al centre (el poden entregar els vostres fills/es). La data límit per entregar-lo és el dia que vingueu a fer la matrícula.

NOTA: Aquests esborranys són sols per a l’alumnat que ja té beca de transport escolar aquest curs 2023-2024. Aquells que començareu l’any vinent 1r d’ESO haureu d’emplenar l’imprés de sol·licitud de beca, que se us entregarà amb el sobre de matrícula, i portar-lo al centre el dia que vingueu a matricular-vos.

Comencen les EBAU 2024

Des de hui dimarts 4 i fins al dijous 6 de juny, tot l’alumnat que ha fet 2n de Batxillerat s’examina de les proves EBAU, les quals els donaran accés a la Universitat.

Des de l’IES Vermellar volem enviar els nostres millors desitjos al nostre alumnat, que tant ha treballat durant tot el curs. Us desitgem molta sort i encert en les proves d’aquests dies. Esteu tranquils i confieu en vosaltres mateix i les vostres possibilitats. De ben segur que tota la tasca realitzada durant l’any es veurà reflectida en els resultats.

Ànims i a per totes!


Desde hoy martes 4 y hasta el jueves 6 de junio, todo el alumnado que ha hecho 2º de Bachillerato se examina de las pruebas EBAU, las cuales les darán acceso a la Universidad.

Desde el IES Vermellar queremos enviar nuestros mejores deseos a nuestro alumnado, que tanto ha trabajado durante todo el curso. Os deseamos mucha suerte y acierto en las pruebas de estos días. Estad tranquilos y confiad en vosotros mismo y vuestras posibilidades. Seguro que toda la labor realizada durante el año se verá reflejada en los resultados.

¡Ánimos y a por todas!

Comença l’admissió d’ESO i Batxillerat

A partir de demà 4 de juny i fins al 10 de juny, es podrà realitzar el procés d’admissió per als estudis d’ESO i Batxillerat a través de la web adminova.

Recordeu que tots aquells alumnes dels col·legis de l’Olleria, Alfarrasí i Montaverner que ja heu confirmat la plaça, no heu de participar en el procés.

Qui ha de realitzar el procés d’admissió?

En els desplegables següents trobareu tota la informació sobre si heu de fer l’admissió o no, depenent de la situació en què es trobeu.

Si voleu estudiar el curs que ve a l’IES Vermellar i:

Estàs cursant 6é de Primària i vas a passar a 1r d’ESO:
  • Si no procediu dels col·legis de l’Olleria, Alfarrasí i Montaverner, SÍ que has de fer el procés d’admissió.
  • Si sou alumnes dels col·legis de l’Olleria, Alfarrasí i Montaverner:
    • Si heu confirmat plaça, NO heu de participar en el procés d’admissió.
    • Si no heu confirmat plaça, SÍ que heu de participar en el procés d’admissió.

    IMPORTANT: Si ja heu confirmat la plaça, NO heu de participar en el procés, o quedareu exclosos (si no esteu segurs de si heu confirmat o no plaça, podeu telefonar a la secretaria del centre i preguntar-ho).
Estàs cursant 4t d’ESO i vas a passar a 1r de Batxillerat:

SÍ que has de participar en el procés d’admissió (encara que el 4t d’ESO l’estigues realitzant a l’IES Vermellar)

Estàs cursant ESO o Batxillerat en un altre institut i vols seguir els teus estudis en l’IES Vermellar:

SÍ que has de participar en el procés d’admissió.


A partir de mañana 4 de junio y hasta el 10 de junio, se pordrá realizar el proceso de admisión para los estudios de ESO y Bachillerato a través de la web adminova.

Recordad que todos aquellos alumnos de los colegios de l’Olleria, Alfarrasí y Montaverner que ya habéis confirmado la plaza, no tenéis que participar en el proceso.

¿Quién tiene que realizar el proceso?

En los desplegables siguientes encontraréis toda la información sobre si tenéis que hacer la admisión o no, dependiendo de la situación en la que os encontréis.

Si queréis estudiar el curso que viene en el IES Vermellar y:

Estás cursando 6º de Primaria y vas a pasar a 1º de ESO:
  • Si no procedéis de los colegios de l’Olleria, Alfarrasí y Montaverner, SÍ que tenéis que hacer el proceso de admisión.
  • Si sois alumnos de los colegios de l’Olleria, Alfarrasí y Montaverner:
    • Si habéis confirmado plaza, NO tenéis que participar en el proceso de admisión.
    • Si no habéis confirmado plaza, SÍ que tenéis que participar en el proceso de admisión.

    IMPORTANTE: Si ja habéis confirmado la plaza, NO tenéis que participar en el proceso, o quedaréis excluidos (si no estáis seguros de si habéis confirmado o no plaza, podéis llamar a la secretaría del centro y preguntarlo).
Estás cursando 4º de ESO y vas a pasar a 1º de Bachillerato:

SÍ que tienes que participar en el proceso de admisión (aunque el 4º de ESO lo estés realizando en el IES Vermellar)

Estás cursando ESO o Bachillerato en otro instituto y quieres seguir tus estudios en el IES Vermellar:

SÍ que tienes que participar en el proceso de admisión.