EE CONSELLS BONA REDACCIÓ

Hem de fer una redacció. Per on comencem? Ací us presentem una guia d’inici fàcil i senzilla amb uns quants consells per encentar la vostra redacció. Recordeu la importància de la preparació prèvia a la redacció. Feu un esborrany primer per tal de revisar l’ortografia i l’estil abans de passar-ho a net.  

EE CONFUSIONS ORTOGRÀFIQUES CASTELLÀ – VALENCIÀ

  CONFUSIONS ORTOGRÀFIQUES CASTELLÀ – VALENCIÀ És bàsic que parem molta atenció a aquesta graella que ens resumeix algunes de les confusions més repetides i habituals entre les dues llengües: y – i; ñ – ny, -aba/ -ava; b – v … Us recomanem que les memoritzeu per a no fer-les més!

EE CONFUSIONS BÀSIQUES

  CONFUSIONS BÀSIQUES CASTELLÀ – VALENCIÀ   Us presentem ara un recull d’errades bàsiques que cal tenir en compte entre castellà i valencià.  

Diploma Save The Children

DIPLOMA Save The Children Como agradecimiento por la aportación realizada después de la "Carrera Solidaria", Save The Children nos hace entrega de este diploma.

EE Confusions freqüents castellà – valencià

  INTERFERÈNCIES VOCÀLIQUES CASTELLÀ-VALENCIÀ   Algunes de les interferències lingüístiques més habituals entre castellà i valencià es donen amb el canvi vocàlic entre certes paraules. Aquest recull compara paraules en les dues llengües que experimenten aquest fenomen de l’intercanvi vocàlic entre E i A. Recordeu-les per tal de no cometre errades quan les escriviu!   … Leer más