Acte final FOCUS

 
ACTE FINAL DEL PROJECTE EUROPEU FOCUS
 
El projecte FOCUS (Focusing On Cultural Unity of States), aprovat a l’IES Serra d’Irta a 2014 dins del programa europeu Erasmus+, ha arribat a la seua fi després de dos anys compartint aprenentatges molt enriquidors i experiències inoblidables amb alumnes i professors dels 6 països participants: Turquia, Itàlia, Polònia, Alemanya, Lituània i Espanya. 

Com a cloenda d’aquest projecte, el 29 de juny de 2016 va tindre lloc l’Acte final de FOCUS, celebrat a la llar dels jubilats d’Alcalà de Xivert i obert a tota la Comunitat Educativa. 

En aquest acte, conduït per la professora Mónica Chanzá, tots els sectors implicats van estar representats. D’una banda, els alumnes participants van mostrar i explicar els productes finals realitzats durant el projecte, com són diferents muntatges audiovisuals, calendaris, llibres de receptes, exhibició de balls tradicionals, etc. També les famílies dels alumnes van compartir la seua experiència com a famílies acollidores d’alumnes d’altres països durant la "Spanish meeting". El professorat directament implicat en el projecte va acompanyar als participants en tot l’acte. La directora, Esther Balaguer, va dedicar unes paraules d’agraïment, tant als alumnes i les seues famílies com al professorat implicat. 

Per finalitzar l’acte, es va fer entrega en nom del centre, a cada una de les quinze famílies participants, d’un obsequi commemoratiu del projecte amb tots els productes finals, com a mostra d’agraïment especial per la seua implicació i dedicació durant aquests dos anys. 

A continuació, es va celebrar un sopar de germanor entre alumnes, professorat i famílies.

L’IES Serra d’Irta dóna sincerament les gràcies a tots i a totes per la vostra il·lusió i implicació en aquest projecte que sense dubte ha sigut tot un èxit, i del qual esperem que siga una experiència inspiradora per a futurs projectes en els quals puguen participar cada vegada més membres de la Comunitat Educativa.