Presentació Parla’m Bonic

“PARLA'M BONIC” LA NOVA NORMALITAT

El projecte “Parla'm Bonic” va ser creat per les professores alacantines Mª José Guillén i Yolanda Tremiño i porta 6 anys implantat en molts centres de la Comunitat Valenciana i de fora d'ella.

En l'IES Sant Blas es realitza aquest curs per tercer any consecutiu.

A aquesta iniciativa han decidit sumar-se els comerços i el veïnat del barri representats per AV PAU2 – SANBLAS  Associació de Veïns) i ACOPAU 2 (Agrupació comerciants del Pau 2).

I tots junts intentarem fer una mica més alegre el passe a la nova normalitat després d'aquesta sisena ona de pandèmia que estem vivint.

thumbnail_PHOTO-2022-03-02-22-30-22

Què té d'especial aquesta zona?
Doncs que té la major concentració d'escolars de tota la Comunitat Valenciana, i
que els seus veïns i comerciants, a més de l'AMPA, se sumen a: “PARLA'M BONIC. LA NOVA NORMALITAT”. I ho coordina una de les seues creadores, Mª José Guillén.

El projecte començarà el pròxim 7 de març i finalitzarà el 13 d'abril, coincidint amb les vacances. Enguany s'ha organitzat per setmanes i la seua finalitat és amenitzar, en els espais entre classes i els esbarjos, la volta a la normalitat. Per a això s'utilitzaran butlletins informatius, per megafonia, i els 21 reptes habituals orientats a un objectiu setmanal.

calendario

Hi haurà també reptes setmanals que ens traguen un somriure; com per exemple, portar els calcetins desparejados durant la setmana de la diversitat.

Els comerços pertanyents a l'associació de comerços ACOPAU penjaran en els seus
locals aquests reptes.

L'Associació de Veïns, per part seua, també difondrà els reptes per les seues xarxes.

I l'AMPA , remetrà per telegram els reptes i els butlletins informatius, en format àudio, a les famílies perquè estiguen informades de l'avanç del projecte i els objectius setmanals.

Els reptes es penjaran també en instagram @hablamebonito21dias.

hb1
blaslogo13