Primer premi Concurs “Classes sense fum”

Com tots els anys, el nostre alumnat de 1er d’ESO, participa en el concurs “Classes sense fum”, de la Comunitat Valenciana. Es realizen una sèrie d’activitats al llarg de l’any, relacionades amb la prevenció del tabaquisme, i després elaboren un vídeo creatiu, amb la finalitat de concienciar a la gent al voltant dels problemes derivats de fumar.

N’hi ha una primera selecció a nivell de Departaments de Salut Pública, i després, estos seleccionats, passen a la fase comunitària.

Este any, el grup de 1er d’ESOC, dirigits per la seua tutora Laura Bernabeu, han aconseguit el primer premi, en el Departament de l’Alcoià, i un dels 4 accèsits entregats a nivell de la Comunitat Valenciana.

Hui se’ls ha fet entrega d’un diploma a cada un d’ells i un pendrive, pel primer premi del departament, i a principis del curs vinent, disfrutaran de 500 euros de l’accèsit, destinats a la realització d’activitats relacionades en la promoció de la salut.

Enhorabona!!