Jordi – Pàgina de prova

Ací va el text.

  • sf
  • sf
  • adf
  • asdf
  • afs

Convocatòria Beques MEC Curs 2024-2025

Per a_franceslozano2 | 8 d'abril de 2024

El termini per a sol·licitar la beca de la convocatòria general per al curs 2024/25 és del 19 de març de 2024 a les 9 h., fins al 10 de maig de 2024 a les 15 h. (hores peninsulars). No ho deixes per al final. Demana la teua beca encara que no sàpies el que … Llegir més

LLIGUES DE PATI

Per p_sanchisvilaplana | 7 d'abril de 2024

Després d’estos dies sense classe, demà dilluns 8 d’abril retomem els partits de les Lligues de pati!! Esta setmana es jugaran els últims partits de futbol-sala abans de començar els play-offs. En voleibol, solament queden 7 partits per acabar la fase regular i començar també amb els play-offs. SOM ESCOLA…FEM ESPORT!!

DESCENS DE BARRANC AQUÀTIC

Per p_sanchisvilaplana | 26 de març de 2024

El proper divendres 3 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO, realitzaran una iniciació al barranquisme aquàtic. En concret faran el descens del Barranc Gorgo de la escalera a Anna, on s’enllacen diversos rapels, salts, tobogans naturals i el més espectacular d’ells, un ràpel amb més de 25 metres de caiguda amb aigua. L’activitat estarà dirigida … Llegir més

ALCOIANADA 2024

Per p_sanchisvilaplana | 25 de març de 2024

El proper dimecres 17 d’abril, l’alumnat de 1r de batxillerat participarà en l’ALCOIANADA’24. Aquesta activitat es porta a terme en Alcoi des de l’any 2015, on el nostre centre ha participat varios anys. Aquesta activitat forma part d’un projecte global: el World Mobile City Project en el que també participen altres ciutats com Barcelona, València, … Llegir més

Píndoles de Seguretat Informàtica

Per a_murciaferre | 25 de març de 2024

Durant el 2n trimestre, l’alumnat de 4t d’ESO d’Informàtica hem estat veient les unitats didàctiques de Seguretat i Benestar Digital, i Edició d’Àudio. Com a projecte final de trimestre, hem gravat i editat unes falques per a que s’emeten a la ràdio del poble que parlen sobre diferents aspectes de la Seguretat Informàtica que creiem … Llegir més

Muertos de Risa – Grup de teatre de l’IES Professor Manuel Broseta

Per j_molinarubio | 25 de març de 2024

Representació al Teatre Principal el dimarts 26 de març a les 19h

Tir amb arc en 2n de batxillerat

Per p_sanchisvilaplana | 22 de març de 2024

Els Hui divendres, l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’optativa Activitat física per a la salut i desenvolupament personal, ha realitzat les dues últimes sessions de tir amb arc d’un total de quatre que han realitzat al llarg d’estes últimes setmanes. Hui han realitzat la prova pràctica final on han aplicat els coneixements que van … Llegir més

DESCENS DE BARRANC

Per p_sanchisvilaplana | 22 de març de 2024

El proper divendres 12 d’abril, l’alumnat de 2n de batxillerat de l’assignatura optativa “Activitat física per a la salut i el desenvolupament personal”, realitzaran el descens del Barranc de Soler a Alcoi, on s’enllacen diversos rapels, sent l’últim el més impressionant amb quasi 40 metres de caiguda. L’activitat estarà dirigida per TRONKOS Y BARRANKOS, empresa … Llegir més

Dia Meteorològic Mundial de 2024

Per j_molinarubio | 22 de març de 2024

Des de l’equip de l’estació meteorològica www.meteobanyeres.com volem informar que el 23 de març és el Dia Meteorològic Mundial (DMM) per a commemorar l’entrada en vigor, en 1950, del Conveni pel qual es va establir l’Organització Meteorològica Mundial.  El canvi climàtic és una amenaça real i innegable per a tota la nostra civilització. Els seus … Llegir més

Visitem l’escola!

Per s_oviedogarcia | 21 de març de 2024

El passat dimecres 14 de març, l’alumnat de 4t d’ESO de les assignatures de Francés i Música vam fer una visita als alumnes de 4t, 5è i 6è del CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres. En la nostra visita vam exposar alguns dels perills que suposa l’ús del mòbil, xarxes socials o aplicacions a edats tan … Llegir més