Jordi – Pàgina de prova

Ací va el text.

  • sf
  • sf
  • adf
  • asdf
  • afs

VISITA BRUNO BROSETA DUPRÉ, víctima del terrorisme d’ETA.

Per mc_francessanchis | 1 de juny de 2023

     El dilluns 29 de maig vam rebre la visita de Bruno Broseta Dupré, fill del Professor Manuel Broseta Pont, a qui recordem amb el nom del nostre IES. Ens va contar les “batalletes” de la seua vida, (com ell mateix va dir), per a que no oblidem eixa part del nostre passat, que no … Read more

Convocatòria Extraordinària Exàmens 2n BAT. Curs 2022/2023.

Per a_franceslozano2 | 1 de juny de 2023

Visita dels directius d’APEME al centre

Per j_moraperez | 31 de maig de 2023

El passat divendres 19 de maig ens va visitar APEME, l’Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i de Telecomunicacions d’Alacant, per tal de fomentar la col·laboració Empreses – Centres educatius, i on van poder conèixer de primera mà les nostres instal·lacions i els projectes en els que estem treballant. Per a l’alumnat de cicles formatius … Read more

LLIGA DE VOLEI 3X3

Per p_sanchisvilaplana | 28 de maig de 2023

Última setmana de la Lliga de voleibol 3×3 de 3r i 4t d’ESO. Este dijous i divendres començarem els playoffs per veure quins equips arriben a la gran final. I la setmana que ve, les semifinals i la gran final!!No t’ho pots perdre, vine al gimnàs a veure-ho!! SOM ESCOLA…FEM ESPORT!!

Recordatori! Periode d’admissió en FP del 22 al 30 de maig.

Per a_franceslozano2 | 22 de maig de 2023

L’admissió l’ha de realitzar: Tot l’alumnat de nova incorporació al centre, independentment de la seua procedència. Alumnat del centre que vol cursar 1r FP Bàsica i 1r de FP Grau Mitjà. En el curs 2023-2024 ha de tramitar-se de manera electrònica. Les persones interesades hauran d’accedir a la pàgina web www.telematricula.es per a emplenar el formulari electrònic … Read more

ATENCIÓ!! ÚLTIMA HORA!!SUSPESES LES FINALS DE COLPBOL DEL DIMECRES 24.

Per p_sanchisvilaplana | 22 de maig de 2023

Acabem de rebre el següent comunicat de l’Associació Esportiva Colpbol: “Ens sap molt greu comunicar que donada la confirmació de les inclemències meteorològiques previstes per els propers dies (probabilitat de pluja de 90%) no ens queda altra opció que ajornar les jornades del dimecres 24 de les Finals de Colpbol 2023.Estem barallant possibles dates alternatives … Read more

PENÚLTIMA SETMANA DE LA LLIGA DE VOLEI 3X3

Per p_sanchisvilaplana | 21 de maig de 2023

Al llarg d’esta setmana continuarà jugant-se la lliga de voleibol 3X3 que està disputant-se al nostre institut. Ací us mostrem els partits d’esta setmana, els resultats i com va la classificació general. També us mostrem els partits que es disputaran esta setmana. Us recordem que els partits es juguen als segons esplais, al pavelló esportiu … Read more

FINAL AUTONÒMICA DE COLPBOL.

Per p_sanchisvilaplana | 21 de maig de 2023

Recordeu que esta setmana disputem a València les Finals de la Liga de Colpbol, si la pluja ens ho permet. Els equips de Colpbol del nostre centre participaran el proper dimecres 24 de maig a les finals de la Lliga oficial Autonòmica de Colpbol, dins dels Jocs esportius escolars. La jornada es disputarà a les … Read more

Matrícula Ordinària Proves PAU juny 2023

Per a_franceslozano2 | 17 de maig de 2023

Es formalitzarà a la Secretaria del nostre IES durant el divendres 26 de maig de 10 h a 14 h i dilluns 29 de maig de 09 h a 11 h (no fer cap tràmit abans del lliurament de notes). DOCUMENTACIÓ QUE CAL LLIURAR A LA SECRETARIA: 1 – Sol·licitud per a la presentació a les … Read more

Participació en l’Alcoianada 2023

Per a_murciaferre | 13 de maig de 2023

El passat dia 10 de maig, l’alumnat de 4t d’ESO va participar en l’Alcoianada’23 juntament amb més de 400 alumnes d’altres centres dels voltants. Aquesta és una activitat que entra dins del Projecte Esportiu de Centre i que la promocionen el departament d’Educació Física i Informàtica. L’Alcoianada és una activitat que se celebra a Alcoi … Read more