Exposició “Emergència climàtica. Fets i dades”

La Declaració d’emergència climàtica presentada pel Consell el 6 de setembre de 2019 es realitza per impulsar la lluita contra el canvi climàtic, la crisi ecològica i donar respostes a les demandes de la societat civil.

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valencia ens cedeix aquesta exposició amb l’objectiu d’augmentar la consciència de la ciutadania i generar una actitud crítica i transformadora de la ciutadania. A banda recull el reconeixement de l’existència d’un context complex, estructural i interdependent que requereix un enfocament diferent d’escala global, molt més integrador, coherent i ampli, alineat amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Aquesta exposició està inclosa dins del Projecte d’Aula Verda que es du a terme a l’IES Professor Manuel Broseta i es pot visitar durant els matins fins al 17 de febrer.

Podeu consultar la guia didàctica i els panells: Guia didàctia Valencià   –   Guia didàctica Anglès   –   Panells Valencià    –   Panells Anglès