IMG_20210621_112146

ÀLBUM DE FOTOS CURSA SOLIDÀRIA

Álbum de fotos de l’activitat celebrada en el centre divendres passat 8 de març.

Carrera solidària

I CARRERA SOLIDÀRIA MISTERI D’ELX Aquest centre organitza una CARRERA SOLIDÀRIA el 31 de març, dijous. Tota la recaptació anirà destinat a fundacions vinculades amb els xiquets i adolescents en risc d’exclusió social i que treballen a través de projectes educatius, en valors i/o esportius. Oberta a tots l’alumnat de l’ESO de l’IES *Misteri d’Elx, … Llegir més

II CURSA SOLIDÀRIA IES MISTERI D’ELX

La comunitat educativa del centre organitza la II CURSA SOLIDÀRIA IES MISTERI D’ELX, que es realitzarà divendres 31 de març. Aquesta activitat forma part del Projecte d’Innovació “Valors en joc”, centrat en aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i concretament els objectius de Salut i Benestar i Reducció de les desigualtats.

III CURSA SOLIDÀRIA IES MISTERI D’ELX

La comunitat educativa del centre organitza la II CURSA SOLIDÀRIA IES MISTERI D’ELX, que es realitzarà divendres 8 de març de 2024. Aquesta activitat forma part del Projecte d’Innovació “Valors en joc”, centrat en aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i concretament els objectius de Salut i Benestar i Reducció de les desigualtats.

VJ Activitat 1

Activitat 1: cartes manades a esportistes pels alumnes demanant-los consell. Aquestes són algunes de les respostes en forma de pòster amb frases motivadores que animen al nostre alumnat a aconseguir les seues metes. Entre els 25 esportista destaquen Pau Gasol, Mirella Belmonte, Marc Márquez, Javier Fernández, Adriana Cerezo, Orlando Ortega, Carolina Marín, SM Felipe VI, … Llegir més

VJ Activitat 2

Activitat 2: competicions esportives als patis on el resultat final és la suma del marcador final i el joc net dels equips (valors) . Competicions de futbol, voleibol, petanca.

VJ Activitat 3

Activitat 3: ja llueix en l’hall del centre la bandera olímpica i les nostres mascotes “Els Valorets”.

VJ Activitat 4

Activitat 4: guanyadors en el concurs de cartells “Esportistes amb valors” i “Moviment olímpic” després de la votació de la comunitat educativa.

VJ Activitat 5

Activitat 5: vídeo promocional realitzat per l’alumnat del projecte: Què és l’esport?

VJ Activitat 6

Activitat 6: Mural Olímpic.