L’IES Misteri d’Erasmus per Europa!

El dissabte dia 3 de febrer, l’IES Misteri d’Elx comença a desenvolupar el seu projecte Erasmus+.

Els objectius són diversos: la internacionalització del centre, l’aprenentatge per observació directa, les metodologies innovadores, la sostenibilitat, el reconeixement d’aquelles qüestions educatives que ens uneixen i enriquir-se mútuament de la diferència en la pràctica de l’ensenyament.

Els nostres companys, Mar Fernández i Amadeu Senabre, dels departaments de valencià i música respectivament, seran les nostres oïdes i els nostres ulls en la nostra primera destinació al centre educatiu Lahden Iukio Gaudia, a la població de Lahti (Finlàndia).
Una oportunitat única per a traslladar, a continuació, els aprenentatges que realitzen al nostre centre i als alumnes. Tot per a millorar la nostra activitat educativa diària.

Molta sort i bon viatge!