IES Leopoldo Querol: Senderisme al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

IES Leopoldo Querol, Vinaròs

El passat dimarts 30 d’abril, el departament d’Educació Física de l’IES Leopoldo Querol,  va organitzar una activitat extraescolar on l’alumnat de 3r d’ESO va gaudir d’una excursió de més de 8 Km pels voltants del Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

El punt d’eixida va ser la població del Ballestar, on ens van deixar els autobusos. Des d’allí, i sempre amb l’ajuda de tres guies, vam baixar cap a l’Embassament d’Ulldecona, gaudint de la flora, la fauna, les increïbles vistes i les explicacions dels monitors, que van conscienciar a l’alumnat de la importància de la conservació del medi ambient i de la gran labor que fa el Centre de Recuperació Animal que hi ha al Forn de Vidre.

És important recalcar que tot l’alumnat va poder realitzar la ruta sense cap problema i va poder gaudir d’un mati d’activitat al medi natural fent senderisme per un dels tants paratges preciosos que podem trobar a la nostra comarca.