SENDERISME PER LA SERRA D’IRTA 1 ESO

El dia 10 d’abril, 115 alumnes de 1r d’ESO de l’IES Leopoldo Querol de Vinaròs van visitar el Parc Natural de la Serra d’Irta. El Departament d’Educació Física del centre va organitzar esta sortida senderista amb l’objectiu de que l’alumnat explorara un espai natural proper on fer activitat física i, alhora, fera seus els valors de respecte i estima per aquest.

La ruta, de dificultat baixa, va permetre a l’alumnat descobrir mentre caminava el paisatge litoral, amb penya – segats menuts i platges d’aigües transparents.  D’altra banda, va poder observar hàbitats de matollar i bosc on viuen espècies protegides.

Els xiquets i xiquetes, juntament amb els seus docents acompanyants, van gaudir d’una jornada de convivència a la natura mitjançant l’activitat física, amb un temps magnífic i unes vistes espectaculars.