ALUMNES DE L’IES LEOPOLDO QUEROL PARTICIPEN EN LA COPA CANGUR

IES LEOPOLDO QUEROL

Departament de Matemàtiques

Dijous, 25 de gener una representació d’alumnes de l’IES LEOPOLDO QUEROL va participar a la fase local de la Copa Cangur al Campus Terres de l’Ebre URV de Tortosa, amb altres Instituts de les Terres de l’Ebre.

La Copa Cangur és un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques per a equips de centre, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els equips estan formats per 7 alumnes de 1rr i 2nn ESO (categoria cadet) o bé 7 alumnes de 3rr i 4tt ESO (categoria junior). En el concurs es presenten 12 problemes i 60 minuts de temps per fer-ne el màxim número possible. La primera fase del concurs es celebra en diverses seus locals. El primer equip classificat de cada seu es classifica per la gran final.

L’alumnat representant del nostre institut, 14 en total, està format per dos equips, un en la categoria Cadet i altre en la categoria Junior.

Desprès d’una tarde molt emocionant, l’alumnat de la categoria Junior ha quedat en tercer lloc.

De tota manera creiem que més important que la classificació és l’experiència de participar i passar una tarde diferent veient les matemàtiques d’una altra manera.

Volem felicitar a tots i totes les participants per la seva feina i actitud durant el concurs.