XERRADA “EMBAJADORES UPV”

XERRADA “EMBAJADORES UPV”

L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’IES Leopoldo Querol va gaudir divendres passat en la sala d’actes del centre d’una xerrada informativa sobre la Universitat Politècnica de València de la mà d’Eugènia Babiloni, professora i segona sots degana de la Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses d’aquesta universitat.

Aquesta xerrada s’emmarca dins del programa “Embajadores UPV”, un programa en el que aquesta institució s’encarrega d’apropar la universitat a l’alumnat dels instituts. Durant l’explicació van poder conèixer tota l’oferta formativa que s’ofereix, així com també les infinites possibilitats de cultura, oci i esport que allí es realitzen.

Va ser molt enriquidor per als alumnes i de segur que els ajuda molt a l’hora de prendre importants decisions sobre el seu futur.