DIA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES

El passat 24 d’octubre es va celebrar el dia de les biblioteques en record de la destrucció que va patir la biblioteca de Sarajevo, incendiada aquest dia l’any 1992 durant la guerra dels Balcans.  En l’IES Leopoldo Querol preparem una activitat per a commemorar aquest dia decorant la biblioteca del nostre centre.
 En primer lloc, des de les tutories del centre es va realitzar una campanya de conscienciació sobre la importància d’aquest dia i la gravetat dels fets ocorreguts l’any 1992 a través d’una sèrie de material audiovisual triat per la comissió de Foment de la lectura. Una vegada conscient de la situació, l’alumnat va haver d’escriure en una cartolina quin llibre salvaria si es cremara la biblioteca. Posteriorment, el mateix dia 24 d’octubre en l’hora del pati, aquestes cartolines van ser penjades a la biblioteca del centre a manera de bandereta decorativa.
Hui dia, la biblioteca de la IES Leopoldo Querol llueix engalanada amb noms d’obres literàries que els nostres alumnes han considerat imprescindibles.