El departament d’Educació Física de l’IES Leopoldo Querol està de celebració.

El departament d’Educació Física de l’IES Leopoldo Querol està de celebració.

D’una banda, el centre ha estat guardonat juntament a la resta de centres educatius de Vinaròs coordinats pel Consell Municipal d’Esports per la seua participació en un concurs de la Fundació Trinidad Alfonso. Aquest tenia l’objectiu de celebrar el Dia de l’Esport tenint com a temàtica l’esport adaptat.

D’altra banda, se li ha concedit al centre el reconeixement de Centre Promotor de l’Activitat Física i l’Esport per la seua implicació en la promoció de la salut, de l’activitat física i dels valors de l’esport.

A més a més, s’han dut a terme de 14.00h a 14.55h activitats extraescolars de futbol flag gratuïtes impartides pel professorat de cicles. Aquestes estaven integrades dins de l’esmentat projecte.

Veieu el video del Dia de l’Esport al centre

Veieu el vídeo del Dia de l’Esport de la localitat