SOLS AMB IGUALTAT SEREM MILLORS

SOLS AMB IGUALTAT SEREM MILLORS

L’ exposició virtual que vos presentem en aquest vídeo “Sols amb igualtat serem millors” és el  resultat del projecte interdisciplinari realitzat en el curs 2019-2020 en col·laboració amb l’UJI i altres centres educatius amb un objectiu comú:Conscienciar la societat sobre la necessària inclusió laboral, social i educativa de les persones amb mobilitat reduïda.

Per aquest propòsit es van plantejar treballs específics des de distintes àrees del Batxillerat artístic: Volum, Cultura Audiovisual I,  Disseny i Tècniques.
En l’exposició podreu gaudir del magnífics treballs realitzats pel nostre alumnat

BENVINGUDA AL CURS 2020-21

Des del centre volem donar la benvinguda a tota la comunitat educativa de l’IES La Plana i fer arribar un missatge de tranquil·litat respecte a la incorporació al nou curs. S’han pres totes les mesures per a començar de manera segura l’activitat docent: distància de seguretat, portes d’entrada diferenciades, zones d’esbarjo marcades per nivells,  material higiènic…

Els adjuntem un enllaç amb la pàgina informativa de la Conselleria en la qual podran consultar aquells dubtes que els plantege la volta a l’IES.

https://portal.edu.gva.es/aulasegura/

A més, hem creat una adreça de correu electrònic en la qual podran posar-se en contacte amb la persona delegada COVID del centre en cas de necessitar-ho:

infocovid@ieslaplana.es

Entre tots i totes tirarem avant en aquestes circumstàncies tan excepcionals.

Benvinguts/des al curs 2020-21